• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı üçüncülüğü kaptırmadı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı üçüncülüğü kaptırmadı – Kocatepe Gazetesi

Genç Erkekler B Grubu Voleybol üçüncülük dördüncülük maçında Afyon OSB Özel Rahime Sare Palalı Mesleki Teknik Lisesi ile Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Maçı Sandıklı 0-3'le kazanarak üçüncü oldu Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi'yle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı Genç Erkekler B Grubu Voleybol üçüncülük dördüncülük maçında [&hellip]

Sandıklı üçüncülüğü kaptırmadı

Genç Erkekler B Grubu Voleybol üçüncülük dördüncülük maçında Afyon OSB Özel Rahime Sare Palalı Mesleki Teknik Lisesi ile Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Maçı Sandıklı 0-3’le kazanarak üçüncü oldu

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi’yle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı Genç Erkekler B Grubu Voleybol üçüncülük dördüncülük maçında Afyon OSB Özel Rahime Sare Palalı Mesleki Teknik Lisesi (Teknik Kolej) ile Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaştı. Bu karşılaşmayı Sandıklı 3-0’la kazanarak üçüncü oldu. Afyon OSB Özel Rahime Sare Palalı Mesleki Teknik Lisesi ise mağlup olduğu maçta 4. olmaya hak kazandı.
İlk sette Teknik kolej hızlı başladı. Fakat Sandıklı’nın da seti vermeye niyeti yoktu. Karşılıklı sayılarla başlanan sette 15-13’lük skorla Teknik Kolej üstünken Sandıklı, Teknik Koleji hata yapmaya zorladı. Teknik Kolej hata yapınca Sandıklı öne geçti. Setin sonunda 25-19’la Sandıklı kazandı.
İkinci sette Sandıklı sergilediği performansla rakibini geride bıraktı. 25-14’le Sandıklı bu seti de kazandı.
Üçüncü sette Teknik Kolej oyunu çevirmek için yüklenirken Sandıklı da son seti alarak üçüncülüğe ulaşmak istiyordu. Karşılıklı alınan sayılarla 30-28’e kadar uzayan seti Sandıklı kazanarak üçüncü oldu ve kupasını aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi: Antrenör Şahin Külür
Abdülkadir İnce, Ahmet Özbunar, Alim Kaytan, Armağan Bünyamin Demirci, Doğukan Öztürk, Emre Demirci, Harun Kocatürk, İbrahim Sarıtepe, Nail Yamalı, Yusuf Çelik ve Yusuf Şahin Erdoğan.

Afyon OSB Özel Rahime Sare Palalı Mesleki Teknik Lisesi: Antrenör Ahmet Çeliktaş
Abdurrahman Can Dedeoğlu, Adem Akdeniz, Alihan Gökpınar, Furkan Pektaş, Hasbi Samet Dündar, İbrahim Özköse, Kadir Akkaya, Kerem Çay, Mehmet Acar, Mehmet Hulusi Civan, Murat Niyazi Ünsal ve Oğulcan Yılmaz.

Bakmadan Geçme