• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı üçüncü oldu – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı üçüncü oldu – Kocatepe Gazetesi

Bodrum'da yapılan Türkiye finallerinde minikler düzenlemesiz dalda 3. olan Sandıklılı minikleri ağırlayan Başkan Çöl sporcularla kısa süre sohbet etti. Miniklere ve Antrenör Yasemin Toy'a plaket takdim ederek teşekkür eden Başkan Çöl, 'Sandıklımızın adını ulusal ve yerel platformlarda başarı ile duyurduğunuz için başta hocamıza, minik öğrencilerimize, öğrenci velilerine ve okul yönetimlerine teşekkür ederim' dedi.Ziyaret sırasında bir [&hellip]

Bodrum’da yapılan Türkiye finallerinde minikler düzenlemesiz dalda 3. olan Sandıklılı minikleri ağırlayan Başkan Çöl sporcularla kısa süre sohbet etti. Miniklere ve Antrenör Yasemin Toy’a plaket takdim ederek teşekkür eden Başkan Çöl, “Sandıklımızın adını ulusal ve yerel platformlarda başarı ile duyurduğunuz için başta hocamıza, minik öğrencilerimize, öğrenci velilerine ve okul yönetimlerine teşekkür ederim” dedi.
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Türk Halk Oyunları Folklor Hocamız Yasemin Toy, “Başta Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e, Öğrencileri velilerimiz, okul müdürlerimiz, yöneticilerimiz olmak üzere kızlarımızın bu başarıyı sağlamasında destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme