• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı transfere hızlı başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı transfere hızlı başladı – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sandıklıspor transfere hızlı başladı. 3 oyuncuyla anlaşan Sandıklıspor, çalışmalara da devam ediyor. Geride bıraktığımız sezon devre arasında Kayseri Şekerspor’dan Sandıklıspor'a transfer edilen ve görev aldığı 7 maçta hırsı ile mücadeleci futbolu ile göz dolduran genç stoper Oktay Yılmaz ile yeni sezon için anlaşma sağlandı.Bölgesel [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sandıklıspor transfere hızlı başladı. 3 oyuncuyla anlaşan Sandıklıspor, çalışmalara da devam ediyor. Geride bıraktığımız sezon devre arasında Kayseri Şekerspor’dan Sandıklıspor’a transfer edilen ve görev aldığı 7 maçta hırsı ile mücadeleci futbolu ile göz dolduran genç stoper Oktay Yılmaz ile yeni sezon için anlaşma sağlandı.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sandıklıspor dış transferde Anadolu Kırıkkalespor’dan Emrah Dursun ve iç transferde ise Ahmet Kılıçarslan ile anlaşmaya vardı.
Daha önce 2014-2015 futbol sezonu da Sandıklıspor formasını giyen ve geçtiğimiz sezonu Anadolu Kırıkkalespor’da orta saha oynayan Emrah Dursun ile anlaşma sağlanmış olup, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalamak üzere Sandiklı’ya gelecek. Emrah Dursun’un TFF 2. Liginde 192 maçı 11 Golü, 3. Ligde 211 maçı 29 golü Türkiye Kupasında 10 maçı 1 golü, BAL’da ise 11 maçı 2 golü var.
Sandıklıspor’da iç transferde ise sağ bek oynayan Ahmet Kılıçarslan ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlandı ve sözleşme imzalandı.

Bakmadan Geçme