• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı termalle gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı termalle gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Dinar’ın ardından Sandıklı İlçesi’ne geçen Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, başkan adayları ve aday adaylarıyla birlik beraberlik görüntüsü verdi. Eroğlu, Sandıklı’nın turizmde gelişiminin süreceğini ifade etti AK Parti’de çok sayıda aday adayı olduğunu hatırlatarak, aday olamayanların küsmemesini isteyen Bakan Veysel Eroğlu, aday adayı olmanın o hizmeti yapmak kadar hayır getirdiğini kaydetti. Belediye başkan [&hellip]

Sandıklı termalle gelişecek

Dinar’ın ardından Sandıklı İlçesi’ne geçen Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, başkan adayları ve aday adaylarıyla birlik beraberlik görüntüsü verdi. Eroğlu, Sandıklı’nın turizmde gelişiminin süreceğini ifade etti

AK Parti’de çok sayıda aday adayı olduğunu hatırlatarak, aday olamayanların küsmemesini isteyen Bakan Veysel Eroğlu, aday adayı olmanın o hizmeti yapmak kadar hayır getirdiğini kaydetti. Belediye başkan adaylarının genel merkez tarafından çok zor seçildiğini vurgulayarak, tüm aday adaylarına teşekkür ettiğini söyleyen Eroğlu, siyaset hedefindeki herkesin amacının hizmet olması gerektiğini vurguladı. Sandıklı’nın son dönemde gelişemediğini anlatan Bakan Eroğlu, Sandıklı’nın termal açısından büyük imkanları olan bir ilçe olduğunu belirtti. Sandıklı’nın hem termalle hem de diğer alanlarda sürdüreceğinin altını çizen Eroğlu, “Sandıklımız hak ettiği her şeyi alacak. Yatırıma doyacak. İnşallah kısa zaman içinde sık sık açılışlar ve temel atmalar için geleceğiz” ifadelerini kullandı.
30 MART ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI
Türkiye’de tüm ülkelerin gözü olduğunu anlatan Eroğlu, “Şu küçücük İstanbul kadar nüfusu olan Yunanistan bile buraya göz koymaya kalkıyor. Haddin ne ya senin. İstanbul kadar nüfusun yok. Arkasından bakıyorsunuz İsrail ‘vadedilmiş topraklar’ diye öyle bir hayali var. Rusya sıcak denizlere inmek istiyor. Fransa’nın, Amerika’nın, İran’ın başka hesapları var. Neticede bu ülkede ayakta kalmanın yegane yolu, çok güçlü olmaktan, birlik, beraberlik, kardeşliğimizi daha da pekiştirmekten geçiyor. Tarihe bakıldığı zaman bir kaç dönüm noktası var. Birinci dönüm noktası 26 Ağustos 1071’de ölüm kalım mücadelesi var. Arkasından İstanbul’un fethi ikinci bir dönüm noktamız. Çağ kapattı çağ açtı. Sultan Abdülhamit’in nasıl padişahlıktan düşürüldüğünü biliyorsunuz. Taksim’de oyunun aynısı oynandı. İstiklal Harbi ve Çanakkale destanı, bunlar hakikaten dönüm noktası. 30 Mart 2014’de Türkiye için çok büyük bir dönüm noktası olacak. Ölüm kalım mücadelesi, istiklal mücadelesi çünkü hakikaten bu sefer oyun daha başka oyun.” dedi.
CHP VE MHP
SEÇMENİNE ÇAĞRI
Yaşanan süreç sonrası olayların siyasi olmaktan çıktığını Türkiye’nin gelecek meselesi haline dönüştüğünü de anlatan Bakan Veysel Eroğlu, CHP ve MHP seçmenine çağrıda bulundu. Türkiye’nin güçsüzlüğünün Balkanlar’dan Orta Asya’ya, Afrika’dan tüm İslam coğrafyasına olumsuz etkilerinin olacağını belinten Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü, “Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’la birlikte 17 Aralık’tan sonra İstanbul, Ankara, Samsun ve Trabzon’a gibi illere gittim. Çok büyük bir coşku gördüm. Milletin oynanan oyunun farkına vararak başbakanına, hükümetine ve bayrağına sahip çıktı. Çünkü bu artık AK Parti meselesi değildir. Bu Türkiye meselesidir. MHP’li, CHP’li kardeşlerimize veya cemaatteki kardeşlerimize söyleyin; Bu mesele AK Parti meselesi değil. Bu mesele milletin önünün kesilmesi ve milletin yükselişinin önüne set çekilmesinin programıdır. Nitekim niye bu böyle oldu yani Türkiye kendi halinde sürünerek yoluna devam etseydi hiçbir oyun olmazdı ama biz ayağa kalktık. IMF’ye olan borcu ödedik. Faiz lobisini, hortumları kestik.”
Hakim, savcı ve askerlerin görevlerini unutmaması gerektiğinin hatırlatan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise, 17 Aralık operasyonlarını hukukçu olarak değerlendirdi. Operasyonu gizliliği nedeniyle aylarca herkesten gizleyen savcıların, operasyon başladıktan yarım saat sonra olayı basına sızdırmasının yanlış olduğunu kaydeden Ürün, “Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Ne yazık ki bazı kesimler bu oyuna alet oluyor. Bu olayları vicdanızla değerlendirin. Masumiyetin ihlalini, basına servis edilen dosyaları tapeleri düşünün. İnsanlar daha mahkemede suçlu olmadan, suçlu ilan edildi. Ama bu işte Türkiye kaybediyor. Biz kaybedersek dünya kaybedecek, mazlumlar kaybedecek” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl, Hocalar Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, Kızılören Belediye Başkan Adayı Ahmet Pekşen ve belde belediye başkan adayları partililere tanıtıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme