Sandıklı Termal Turizm Festivali tamamlandı

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sandıklı Termal Turizm Festivali, 5 günlük yoğun programın ve konserlerin akabinde sona erdi

Haber

Festivalin beşinci ve son gününde gurbetçi İbrahim Özer, sözü ve besteleri kendisine ait olan şarkıları festival alanına gelen konuklar için seslendirdi.

Beş gün boyunca festivalin hem sunuculuğunu hem de showmanliğini yapan Doğukan Alsay sahne şovu yaptı. Festival programının son gecesinde sahne alan İlyas Yalçıntaş, konseri beğeni topladı. Konser sonunda Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Yalçıntay’a plaket verdiler. Festivalin ana sponsoru Okkanlı Petrol İşletme Sahibi Ahmet Yılmaz’da İlyas Yalçıntay’a çiçek vererek, Sandıklı’daki SMA hastası Azra bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyaya Yılmaz ailesi adına 150 bin TL bağışladı. Festivali organize eden Gizem Prodüksiyon’dan Hamza Top, SMA hastası Azra bebek için sponsor olduklarını, Emirdağ ilçesinde düzenlenen festivalde de yardım toplanacağını, yüzde 83’e ulaşan kampanyayı tamamlayarak bebeği tedavi için yurt dışına göndereceklerini açıkladı.

Bakmadan Geçme