• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı tarihi resimlerle anlatılıyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı tarihi resimlerle anlatılıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Osman Nuri Arslan tarafından yapılan resimlerle, Sandıklı tarihinin kaplıca konuklarına anlatılıp, kültürel bir farkındalık oluşturmak hedefleniyor.Hüdai Kaplıcaları Sosyal Tesisleri'nde Masal Kent’e bakan duvarlara yapılan çalışmaların bir kısmı tamamlandı. Çalışma hakkında bilgi veren Osman Nuri Arslan şöyle konuştu: 'Sandıklı Belediyesinin katkıları ile yapımına başladığımız duvar resimleri ile ilçemizin [&hellip]

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Osman Nuri Arslan tarafından yapılan resimlerle, Sandıklı tarihinin kaplıca konuklarına anlatılıp, kültürel bir farkındalık oluşturmak hedefleniyor.
Hüdai Kaplıcaları Sosyal Tesisleri’nde Masal Kent’e bakan duvarlara yapılan çalışmaların bir kısmı tamamlandı. Çalışma hakkında bilgi veren Osman Nuri Arslan şöyle konuştu: “Sandıklı Belediyesinin katkıları ile yapımına başladığımız duvar resimleri ile ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerinin daha geniş kitlelere duyurmayı amaçladık. Akralik boya kullanarak yaptığımız bu resimleri çoğaltarak, kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz. Ben bizlere bu imkanı tanıyan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür ediyorum”

Bakmadan Geçme