Sandıklı tam kadro Silivri deplasmanında

Afyonkarahisar'ı 3. Lig'de temsil eden Sandıklıspor bugün oynayacağı Silivrispor karşılaşması için tam kadro İstanbul'da hazır Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sandıklıspor bugün İstanbul temsilcisi Silivrispor ile karşı karşıya gelecek. Kart cezalısı ve sakat oyuncusu bulunmayan Sandıklıspor 4 haftada toplayamadığı 3 puanı bu maçtan çıkarıp yükselişe geçmek istiyor. SİLİVRİ'NİN PUANI 10Ligde çıktığı [&hellip]

Sandıklı tam kadro Silivri deplasmanında

Afyonkarahisar’ı 3. Lig’de temsil eden Sandıklıspor bugün oynayacağı Silivrispor karşılaşması için tam kadro İstanbul’da hazır

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sandıklıspor bugün İstanbul temsilcisi Silivrispor ile karşı karşıya gelecek. Kart cezalısı ve sakat oyuncusu bulunmayan Sandıklıspor 4 haftada toplayamadığı 3 puanı bu maçtan çıkarıp yükselişe geçmek istiyor.
SİLİVRİ’NİN PUANI 10
Ligde çıktığı 4 maçtan 10 puan toplayan Silivri rakip fileleri 6 kez havalandırırken kalesinde de 2 gol gördü. İlk maçında Anadolu Üsküdar 1908 spor takımı ile karşılaşan Silivrispor iç sahada rakibine gol şansı tanımazken rakibini tek golle geçti.
İkinci maçında deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor’la karşılaşan Silivri rakibine tek gol atarken kalesinde de bir gol gördü. Üçüncü maçında kendi evinde Kayseri Şekerspor’u konuk eden Silivri yine rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Dördüncü haftada FBM Makina Balçova Yaşamspor’a konuk olan Silivri rakip fileleri 3 kez havalandırırken kalesinde tek gol gördü. Geride kalan 4 haftada forvet hattında sıkıntılı bir grafik sergileyen Silivrispor orta saha ve defansında oldukça başarılı bir performans ortaya koydu.
Silivri’nin yakaladığı çıkışa son vermek isteyen Sandıklıspor sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Silivrispor ile Sandıklıspor arasındaki karşılaşma bugün saat 16.00’da Silivri İlçe Stadyumu’nda oynanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme