• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Sultanları’nın fikstür çekimi bugün

Sandıklı Sultanları’nın fikstür çekimi bugün

Bayanlar Voleybol Bölgesel lig M grubunun yenilgisiz şampiyonu Sandıklı Belediyespor, 3 lige yükselme maçlarını Aydın'da oynayacak. Aydın'da yapılacak olan yükselme maçlarında İzmir, Manisa ve Isparta temsilcileriyle mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’un oynayacağı maçların fikstürü 7 Nisan'da yani bugün yarışma merkezinde yapılacak. İzmir Foça, Manisa Turgutlu Belediyespor ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi takımlarıyla eşleşecek olan Sandıklı Sultanları [&hellip]

Sandıklı Sultanları'nın fikstür çekimi bugün

Bayanlar Voleybol Bölgesel lig M grubunun yenilgisiz şampiyonu Sandıklı Belediyespor, 3 lige yükselme maçlarını Aydın’da oynayacak.

Aydın’da yapılacak olan yükselme maçlarında İzmir, Manisa ve Isparta temsilcileriyle mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’un oynayacağı maçların fikstürü 7 Nisan’da yani bugün yarışma merkezinde yapılacak. İzmir Foça, Manisa Turgutlu Belediyespor ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi takımlarıyla eşleşecek olan Sandıklı Sultanları bu grupta birinci olduğu takdirde Manisa Lisesi, İzmir Mavi Şehir, Antalya Şimşekspor ve Eskişehir Bentspor’un yer aldığı grubun birincisi ile 3.lige yükselebilmek için karşılaşacak.
Hedef 3. Lig
Konuyla ilgili açıklama yapan Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı İsmail Elibol; “Bu yıl futbol ve voleybol takımımızın tek hedefi 3.lig. Bu yıl her branşta başarıyı hedefledik. Bayan voleybol takımımız Aydın’da ki terfi maçlarında ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek 3.lige yükselme mücadelesi verecek. Voleybol takımımız teknik kadro ve oyuncularına başarılar dilerim”dedi.

Bakmadan Geçme