• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı rövanş peşinde – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı rövanş peşinde – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta sonu evinde ligin güçlü ekiplerinden Kuşadasıspor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısında deplasmanda Kuşadasıspor ile oynadığı maçı 1-0 kaybeden Sandıklıspor bu hafta evinde oynayacağı maçı kazanmak istiyor. Sandıklıspor'un bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde ise puanı 29 olacak.KUŞADASI'NIN KARNESİLigde oynadığı 18 maçtan 8 galibiyet ile [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta sonu evinde ligin güçlü ekiplerinden Kuşadasıspor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında deplasmanda Kuşadasıspor ile oynadığı maçı 1-0 kaybeden Sandıklıspor bu hafta evinde oynayacağı maçı kazanmak istiyor. Sandıklıspor’un bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde ise puanı 29 olacak.
KUŞADASI’NIN KARNESİ
Ligde oynadığı 18 maçtan 8 galibiyet ile ayrılan Kuşadası 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Maçlarda toplamda 19 gol atan Kuşadası kalesinde de 17 gol gördü. Hanesinde 2 gol averajı bulunan Kuşadası 30 puanla 4. sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme