• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Ramazan’a hazır – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Ramazan’a hazır – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi, dün başlayan Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, belediye olarak vatandaşlara huzurlu bir Ramazan yaşatmak için uğraştıklarını söyledi TİTİZ DENETİMLER YAPILIYOR Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöle, Ramazan ayı boyunca Belediye Düğün Sarayı iftar çadırında iftar kaynaşması sağlanacağını açıkladı. [&hellip]

Sandıklı Ramazan'a hazır

Sandıklı Belediyesi, dün başlayan Ramazan ayı
için tüm hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,
belediye olarak vatandaşlara huzurlu bir Ramazan yaşatmak için uğraştıklarını söyledi

TİTİZ DENETİMLER
YAPILIYOR
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöle, Ramazan ayı boyunca Belediye Düğün Sarayı iftar çadırında iftar kaynaşması sağlanacağını açıkladı. Çöl, iftar kaynaşmasında çok sayıda vatandaşın aynı sofrada iftar açma hazzını yaşayacaklarına değindi. Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan ayı için denetimlerini sıklaştırdı. Sağlığa uygun olmayan gıda ürünlerinin satılmasına kesinlikle izin verilmezken fırın ve pide salonlarını, denetim altında tutuluyor. Zabıta ekipleri kurallara uymayan işyerlerine gerekli cezai işlemi yapacak.
VATANDAŞA ETKİN
HİZMET VERİLECEK
Sandıklı Belediyesi’nin uyguladığı kimsesiz, yaşlı ve hasta vatandaşların evine sıcak yemek götürme geleneği bu Ramazanda da devam edecek. Belediye Başkanı Mustafa Çöl şunları söyledi: “Çeşitli nedenlerle iftar sofralarına gelemeyen kimsesiz, yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek götürülecek. Hijyenik bir ortam içersinde her gün sıcak yemek belediye ekipleri tarafından, akşam ezanından önce vatandaşların evlerine teslim edilecek. Sandıklı Belediyesi olarak amacımız ihtiyaç sahibi ailelerin de diğer insanlar gibi tebessüm dolu bir Ramazan geçirmesini sağlamak. Bu mübarek ayda hemşerilerimizi memnun etmek ve onların tebessüm etmesini sağlamaktan daha güzel bir şey olamaz. Tespit ettiğimiz ailelerin gıda paketlerini Belediyemiz ekipleri evlerine kadar götürerek teslim edecek. Yapılan yardımlar ‘yardımın gizlisi hayırlıdır’ ilkesiyle yapılacak.”
Öte yandan etkinlikler kapsamında 10 Temmuz Perşembe akşamı Ahmet Kemal konser verecek. 20 Temmuz akşamı ise semazenler sunum yapacaklar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme