Sandıklı MYO'ya yeni bölüm – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün girişimleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun destekleri ve Bakanlar Kurulu’nun kararı ile faaliyete giren 4 yıllık Sandıklı Meslek Yüksek Okulu'na yeni bir bölüm daha açıldı.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Üniversitemizin ikinci 4 yıllık bölümüne öğrenci alımı sadece Sandıklı'ya verildi. Yoğun çaba ve gayretler sonucunda ilçemizde geçen [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün girişimleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun destekleri ve Bakanlar Kurulu’nun kararı ile faaliyete giren 4 yıllık Sandıklı Meslek Yüksek Okulu’na yeni bir bölüm daha açıldı.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Üniversitemizin ikinci 4 yıllık bölümüne öğrenci alımı sadece Sandıklı’ya verildi. Yoğun çaba ve gayretler sonucunda ilçemizde geçen yıl ilk defa öğrenci alan 4 yıllık Sosyal Hizmet bölümüne ilave olarak bu yıl 4 yıllık Çocuk Gelişimi bölümü açıldı. Her yıl yeni ve güzide bölümler ile eğitimde marka olacağız. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.” dedi.

Bakmadan Geçme