Sandıklı Millet Bahçesi fidanlarla buluştu

Sandıklı İlçesi'nde yapılacak Millet Bahçesine düzenlenen törenle ilk fidanlar dikildi   Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un canlı konferans sistemiyle katıldığı açılış programında Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık tarafından ilk fidanlar dikildi. Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı İlçesi'nde Millet Kıraathanesi, koşu, bisiklet, yürüyüş parkurları, [&hellip]

Sandıklı İlçesi’nde yapılacak Millet Bahçesine düzenlenen törenle ilk fidanlar dikildi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un canlı konferans sistemiyle katıldığı açılış programında; Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık tarafından ilk fidanlar dikildi.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı İlçesi’nde Millet Kıraathanesi, koşu, bisiklet, yürüyüş parkurları, oyun ve spor alanları ile ilçeye renk katacak olan Millet Bahçesi projesi için ilk adımın törenle atılmış olduğunu söyledi. Toplamda 50 bin metrekarelik bir alana yapılacak olan proje hakkında bilgile veren Başkan Çöl, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayları sonucunda ilçemize yapılacak olan millet bahçemiz için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimize, Afyonkarahisar Valimize ve emeği geçen ismini sayamadığım her kese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Destekleri sayesinde Sandıklımıza muhteşem bir eseri kazandırmanın haklı gururunu duymaktayız. Yıllarca ilçemize hizmet verecek olan kalıcı bir eser daha bırakmak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme