Sandıklı Mezarlıklar Müdürlüğü yeni yerinde

Sandıklı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Şehir Mezarlığı'nda bulunan yeni yerinde hizmet vermeye başladı   Sandıklı ilçesinde defin, yıkama, kabir ruhsatı, cenaze işlemleri, cenaze aracı gibi konuları tek yerden çözmelerini sağlamak için Mezarlıklar Müdürlğüü İlçe Şehir Mezarlığında hizmet vermeye başladı. Sandıklı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünün işlemlerini yapmış olduğu alanlar yenilenirken, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için baştan sona [&hellip]

Sandıklı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Şehir Mezarlığı’nda bulunan yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Sandıklı ilçesinde defin, yıkama, kabir ruhsatı, cenaze işlemleri, cenaze aracı gibi konuları tek yerden çözmelerini sağlamak için Mezarlıklar Müdürlğüü İlçe Şehir Mezarlığında hizmet vermeye başladı.
Sandıklı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünün işlemlerini yapmış olduğu alanlar yenilenirken, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için baştan sona değişim ve yenileme çalışmaları yapıldığı bildirildi. Konu hakkında bilgi veren Mezarlıklar Müdürü Hasan Kaşdaş şunları kaydetti: “Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün Şehir Mezarlığının komple temizlik çalışmalarının yapıldı. Bakım ve onarım çalışmaları yapılarak daha nezih bir hale getirildi. Mezarlıklar Müdürlüğü araç garajı yapıldı. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanında olan mescit, tuvalet ve lavabolar değiştirildi. Ayrıca burada cenaze namazı kılınması için musalla taşının olduğu alan düzenlenerek, çalışan görevli arkadaşlar için bürolar hazırlandı. Miralay Reşat Bey’in makam mezarı dâhil olmak üzere bütün mezarlıkta bakım çalışmalarının yapılmıştır.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme