Sandıklı Manavgat ile berabere kaldı

Sezon öncesi çalışmalarına daha önce başlayan Sandıklıspor ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Manavgat Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarısı 1-1 eşitlikle biten maçın ikinci yarısında gol olmadı ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı   Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de Afyonkarahisar'ı temsil edecek olan Sandıklıspor, sezon öncesi çalışmalarına ilçede devam ediyor. İlçede yaptığı çalışmalara ilk hazırlık [&hellip]

Sezon öncesi çalışmalarına daha önce başlayan Sandıklıspor ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Manavgat Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarısı 1-1 eşitlikle biten maçın ikinci yarısında gol olmadı ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Afyonkarahisar’ı temsil edecek olan Sandıklıspor, sezon öncesi çalışmalarına ilçede devam ediyor. İlçede yaptığı çalışmalara ilk hazırlık maçını da ekleyen Sandıklıspor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
İlk yarıda iki ekipte birer gol buldu. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda iki takımda yaptığı oyuncu değişiklikleri ile tempoyu düşürdü ve iki ekipte başka gol bulamadı. Maçın sonunda iki ekipte sahadan 1-1 eşiklikle ayrıldı.
Ayrıca Sandıklıspor’dan yapılan açıklamaya göre yeni kurulan takımın ilk oynadığı maçta gösterdiği performans teknik heyeti memnun ettiği ifade edildi. Transfer çalışmalarının da devam ettiğini bildiren Sandıklıspor anlaşma sağlanan oyuncuların kamuoyu ile paylaşılacağına da dikkat çekti.

Bakmadan Geçme