• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Lisesi’nin ilk mezunları 40 yıl sonra buluştu

Sandıklı Lisesi’nin ilk mezunları 40 yıl sonra buluştu

Sandıklı Lisesi 1970-1971 eğitim öğretim yılının ilk mezunları, Sandıklı Ticaret Odası lokalinde bir araya geldi Okul mezunlarından Ticaret Odası Başkanı Mustafa Özer’in düzenlediği ve ev sahipliği yaptığı buluşmada duygulu anlar yaşandı. Oda Başkanı Özer, yaptığı konuşmada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Sandıklı Lisesinin ilk mezunları olarak 40 yıl sonra buluşmak ve öğrencilik anılarını tazelemek bizleri çok duygulandırdı. Belki de mezun [&hellip]

Sandıklı Lisesi'nin ilk mezunları 40 yıl sonra buluştu

Sandıklı Lisesi 1970-1971 eğitim öğretim yılının ilk mezunları, Sandıklı Ticaret Odası lokalinde bir araya geldi

Okul mezunlarından Ticaret Odası Başkanı Mustafa Özer’in düzenlediği ve ev sahipliği yaptığı buluşmada duygulu anlar yaşandı. Oda Başkanı Özer, yaptığı konuşmada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Sandıklı Lisesinin ilk mezunları olarak 40 yıl sonra buluşmak ve öğrencilik anılarını tazelemek bizleri çok duygulandırdı. Belki de mezun olduktan sonra birbirini göremeyen arkadaşların bunca yıldan sonra bir araya gelmelerinden dolayı çok mutlu oldum”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Buluşmaya katılan dönemin Lise Müdür Yardımcısı Osman Seyman ve bazı mezunlar söz alarak konuşma yaptılar.
Yemekten sonra eski okullarına mezunları, Okul Müdürü Adem Gülpınar, Müdür Yardımcısı Murat Açıkgöz ve öğrenciler tarafından ağırlandı. Okulu gezen mezunlar, okul sıralarına tekrar oturarak 40 yıl önceki anılarını tazeledi. (AA)

Bakmadan Geçme