• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı lidere konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı lidere konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, ligin 23. haftasında lider Ödemişspor'a konuk olacak. İlk yarıda evinde oynadığı maçta rakibine 2-0 mağlup olan Sandıklıspor, hafta sonu oynayacağı bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Son haftalarda çıkışta olan Sandıklıspor 36 puanla 4. sırada yer alıyor.ÖDEMİŞ'İN KARNESİ22 maçta 14 galibiyet alan Ödemişspor'un 5 de beraberliği [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, ligin 23. haftasında lider Ödemişspor’a konuk olacak. İlk yarıda evinde oynadığı maçta rakibine 2-0 mağlup olan Sandıklıspor, hafta sonu oynayacağı bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Son haftalarda çıkışta olan Sandıklıspor 36 puanla 4. sırada yer alıyor.
ÖDEMİŞ’İN KARNESİ
22 maçta 14 galibiyet alan Ödemişspor’un 5 de beraberliği bulunuyor. 3 mağlubiyeti bulanan Ödemişspor rakip filelere 48 gol atmayı başardı. Kalesinde de  17 gol gören Ödemişspor, 21 gol averajı ve 47 puanla lider durumda yer alıyor.
Kalan dört maçtan da galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu yaşamak isteyen Ödemişspor, Sandıklıspor’u mağlup etmek istiyor.

Bakmadan Geçme