• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı lidere bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı lidere bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor Pazar günü lider Kastamonu 1966'ya konuk olacak. Lideri deplasmanda mağlup etme hesapları yapan Sandıklıspor yükselişe geçmenin planlarını yapıyor. Ligin ilk maçında kendi sahasında Kastamonu'ya 1-0'lık skorla mağlup olan Sandıklıspor rövanşı kazanmak istiyor.KASTAMONU'NUN KARNESİ23. hafta müsabakalarında Sandıklıspor'u ağırlayacak olan Kastamonu 20 maçta 13 galibiyet elde etti. Kalan [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor Pazar günü lider Kastamonu 1966’ya konuk olacak. Lideri deplasmanda mağlup etme hesapları yapan Sandıklıspor yükselişe geçmenin planlarını yapıyor. Ligin ilk maçında kendi sahasında Kastamonu’ya 1-0’lık skorla mağlup olan Sandıklıspor rövanşı kazanmak istiyor.
KASTAMONU’NUN KARNESİ
23. hafta müsabakalarında Sandıklıspor’u ağırlayacak olan Kastamonu 20 maçta 13 galibiyet elde etti. Kalan 7 maçın 5’ini beraberlikle tamamlayan Kastamonu, 2 maçını da mağlubiyetle tamamladı. Rakip filelere 34 gol bırakan Kastamonu, kendi ağlarında ise 14 gol görmüş. Hanesinde 20 gol averajı bulanan Kastamonu 44 puana sahip. Liderlik koltuğunun sahibi olan Kastamonu en yakın rakibi Niğde Belediyespor’a 5 puan fark attı. Kastamonu bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı Sandıklıspor’u mağlup ederek liderliğini korumak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)  

Bakmadan Geçme