• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Kaymakamı’ndan başarılı proje sahibine ziyaret

Sandıklı Kaymakamı’ndan başarılı proje sahibine ziyaret

Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2011 yılında Akharım Kasabası'ndan Mehmet Dündar'a iş kurma projeleri kapsamında yapılan katkı ile oluşturulan Demir Doğrama Atölyesi Projesi çalışmalarını yerinde inceledi Ziyarette, İlçe Kaymakamı Ali Candan’ın yanı sıra Vakıf Müdürü Şuayip Binbir ve Vakıf Mütevelli Heyet üyeleri hazır bulundu.Kaymakam Candan, iş yeri çalışmaları hakkında Mehmet [&hellip]

Sandıklı Kaymakamı'ndan başarılı proje sahibine ziyaret

Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2011 yılında Akharım Kasabası’ndan Mehmet Dündar’a iş kurma projeleri kapsamında yapılan katkı ile oluşturulan Demir Doğrama Atölyesi Projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Ziyarette, İlçe Kaymakamı Ali Candan’ın yanı sıra Vakıf Müdürü Şuayip Binbir ve Vakıf Mütevelli Heyet üyeleri hazır bulundu.
Kaymakam Candan, iş yeri çalışmaları hakkında Mehmet Dündar’dan bilgi aldı. Mehmet Dündar, işlerinin çok iyi olduğunu ve iyi gelir elde ettiğini söyleyerek, projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaymakam Candan, “Vakfımızın yapmış olduğu başarılı projeleri yerinde görmek, gelir elde edildiğini ve insanlarımızın mutluluğunu görmek bizi son derece memnun etmektedir. İnsanlara balık yemeği değil, balık tutmayı öğretmek gerekir” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme