• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı, Kastamonu’dan yaralı döndü – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı, Kastamonu’dan yaralı döndü – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, Spor Toto 3. Lig’in 4’üncü hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Kastamonuspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı ekip, rakibine 5-1 gibi net bir skorla yenilmekten kurtulamadı. Sandıklıspor, bu skorla taraftarlarına büyükbir şok yaşattı Sandıklıspor, Cumartesi günü deplasmanda Kastamonuspor’un konuğu oldu. Lige Siirtspor galibiyetiyle başlayıp, ikinci haftada deplasmanda Orhangazispor’a mağlup olan Sandıklıspor, ligin üçüncü haftasında da Tekirova Belediyespor’u [&hellip]

Sandıklı, Kastamonu'dan yaralı döndü

Sandıklıspor, Spor Toto 3. Lig’in 4’üncü hafta karşılaşmasında Cumartesi günü Kastamonuspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı ekip, rakibine 5-1 gibi net bir skorla yenilmekten kurtulamadı. Sandıklıspor, bu skorla taraftarlarına büyükbir şok yaşattı

Sandıklıspor, Cumartesi günü deplasmanda Kastamonuspor’un konuğu oldu. Lige Siirtspor galibiyetiyle başlayıp, ikinci haftada deplasmanda Orhangazispor’a mağlup olan Sandıklıspor, ligin üçüncü haftasında da Tekirova Belediyespor’u mağlup etmişti. Sandıklıspor, 4’üncü hafta mücadelesinde deplasmanda Kastamonuspor’la karşı karşıya geldi. Mücadeleden 5-1 gibi net bir skorla mağlup ayrılan Sandıklıspor, bu skorla taraftarlarını şaşırttı.
Gol çok erken geldİ
Sandıklıspor, Kastamonuspor karşısında farklı mağlup oldu. Mutlak galibiyet için gittiği maçtan eli boş ayrılan ve farklı bir skor üstülüğüyle rakibine boyun eğen Sandıklıspor’da maç sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Sandıklıspor, henüz ikinci dakikada kalesinde golü görerek maça 1-0 geriden başladı. Kastamonuspor, 1-0’lık skordan sonra oyun üstünlüğünü yine elinde tutarak 11’inci dakikada Mevlüt’le durumu 2-0’a getirdi. Sandıklıspor, skor farkı daha fazla açılmadan ataklar gerçekleştirse de bu atakları gole çeviremedi. 34’üncü dakikada durum 3-0 oldu. İlk yarı da 3-0’lık Kastamonuspor üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Sandıklıspor, yine oyun üstünlüğünü bir süre sonra Kastamonuspor’a kaptırdı. Kastamonuspor da 59’uncu dakikada ilk golün sahibi Erkan’la durumu 4-0’a getirdi. 86’ncı dakikada da Ogün’le şeref sayısını bulan Sandıklıspor, 88’inci dakikada kalesinde bir gol daha gördü. 5-1 Mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Abdullah kırmızı gördü

Sandıklıspor, Kastamonuspor maçında üç puan kaybetmekle kalmayıp bir oyuncusu da kırmızı kart gördü. Sandıklısporlu Abdullah, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ayrıca Sandıklıspor, Anadolu Üsküdarspor maçına da Abdullah’tan yoksun olarak çıkacak.

Anadolu Üsküdar gelecek

Sandıklı-spor, ligde şu ana kadar çıktığı 4 maçın ikisini kaybetti ikisinden de galip ayrılan taraf oldu. Kırmızı-Şimşekler, gelecek hafta evinde Anadolu Üsküdar-spor’u konuk edecek.

Haberler: R.Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme