• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı ilk maçta deplasmanda – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı ilk maçta deplasmanda – Kocatepe Gazetesi

2016-17 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig maçları 24-25 Eylül haftasında başlayacak. Afyonkarahisar'ı Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta temsil edecek olan Sandıklıspor ilk maçında Isparta temsilcisi Davrazspor'a konuk olacak. Fikstürün belirlenmesinden sonra maçların günü ve saatlerinin belirlenmesi beklenirken ligin24-25 Eylül'de başlaması da planlanıyor. Sandıklıspor ikinci hafta da Antalya temsilcisi Serik Belediyespor'a konuk edecek. Afyonkarahisar spor kamuoyunun [&hellip]

2016-17 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig maçları 24-25 Eylül haftasında başlayacak. Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta temsil edecek olan Sandıklıspor ilk maçında Isparta temsilcisi Davrazspor’a konuk olacak. Fikstürün belirlenmesinden sonra maçların günü ve saatlerinin belirlenmesi beklenirken ligin24-25 Eylül’de başlaması da planlanıyor. Sandıklıspor ikinci hafta da Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’a konuk edecek. Afyonkarahisar spor kamuoyunun yakından tanıdığı Serik Belediyespor geçen sezon AFJET Afyonspor’la yarışmış ve ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Sandıklıspor 3. haftada Konya temsilcisi Akşehirspor’a konuk olacak. Afyonkarahisar’a yakın olan Konya’nın ilçesi Akşehir, Sandıklıspor’un 3. haftadaki rakibi oldu. Sandıklıspor 4. haftada bir diğer Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor’u ağırlayacak.
         5. HAFTA AFYON DERBİSİ
Şampiyonluk için kolları sıvayan Sandıklıspor’la Şuhut temsilcisi Hisar Belediyespor ligin 5. haftasında Şuhut’ta oynanacak derbide karşı karşıya gelecek. Bu maçta iki ekibin de kazanmak istemesi karşılaşmanın heyecanını artıracağı gibi hangisinin kazanacağı da spor kamuoyunda şimdiden merak konusu oldu.
Sandıklıspor 6. haftada Kütahya temsilcisi Akıncılarspor’u konuk edecek. 7. haftada Eğirdirspor deplasmanına gidecek olan Sandıklıspor zorlu rakibi karşısında puanlar arayacak. Geçen sezon son haftalarda düşme potasından kurtulan Bucak Belediye Oğuzhanspor, Sandıklıspor’u 8. haftada ağırlayacak. 9. hafta da Sandıklıspor Konya temsilcisi Sarayönüspor’la karşılaşacak.  Geçen sezon iyi bir performans sergileyen Antalya temsilcisi Konyaaltı Belediyespor 10. haftada Sandıklıspor’a konuk olacak. 11. haftayı Sandıklıspor bay geçerken rakiplerinin puan kaybetmesi bekleyecek. Sandıklıspor’un 12. haftada Kütahya temsilcisi Dumlupınar Üniversitesi’ne konuk olacak olan Sandıklıspor Kütahya’dan 3 puanla dönmek için mücadele edecek. Ligin ilk yarısının son haftasında ise Sandıklıspor 3. Lig’den birlikte düştüğü TKİ Tavşanlı Linyitspor’la karşılacak. Sandıklıspor’un ev sahibi olacağı karşılaşma iki ekipte kazanmak için mücadele edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Sandıklıspor’un 2016-2017 futbol sezonundaki BAL 7. Grup’ta mücadele edeceği fikstürü şu şekilde:
1. Hafta – ISPARTA DAVRAZ SPOR (Deplasman)
2. hafta – SERİK SPOR (Ev Sahibi)
3. hafta – AKŞEHİR SPOR (Deplasman)
4. Hafta – KEPEZ BLD. SPOR (Ev Sahibi)
5. Hafta – ŞUHUT HİSAR SPOR (Deplasman)
6. Hafta – KÜTAHYA AKINCILAR SPOR (Ev Sahibi)
7. Hafta – EĞİRDİR SPOR (Deplasman)
8. Hafta – BUCAK OĞUZHAN SPOR (Ev Sahibi)
9. Hafta – SARAYÖNÜ SPOR (Deplasman)
10.Hafta- KONYAALTI BLD.SPOR (Ev Sahibi)
11.Hafta- BAY
12. Hafta- DUMLUPINAR ÜNV. (Deplasman)
13. Hafta- TKİ. TAVŞANLI LİNYİT SPOR (Ev Sahibi)

Bakmadan Geçme