Sandıklı ilk hazırlık maçını oynadı

Antrenmanlara başladıktan sonra ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan 1. Ligi’nde mücadele eden Al-Faisaly takımıyla karşılaşan Sandıklıspor karşılaşmayı 1-0’la kaybetti Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Sandıklıspor ilk hazırlık maçını yaptı. Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen Suudi Arabistan 1. Lig ekiplerinden Al-Faisaly takımıyla karşılaşan Sandıklıspor maçın başında kalesinde gördüğü golle mağlup olmaktan kaçamadı. [&hellip]

Sandıklı ilk hazırlık maçını oynadı

Antrenmanlara başladıktan sonra ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan 1. Ligi’nde
mücadele eden Al-Faisaly takımıyla karşılaşan Sandıklıspor karşılaşmayı 1-0’la kaybetti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Sandıklıspor ilk hazırlık maçını yaptı. Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen Suudi Arabistan 1. Lig ekiplerinden Al-Faisaly takımıyla karşılaşan Sandıklıspor maçın başında kalesinde gördüğü golle mağlup olmaktan kaçamadı. Gergin geçen maçın 5. dakikasında yandan yapılan ortaya arka direkte iyi yükselen Salem Khaibari kafa vuruşulya golünü attı. Al-Faisaly ve Sandıklıspor’un bu dakikadan sonra yaptığı ataklarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 Al-Faisaly’nin üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarıda Sandıklıspor oyuncu değişikleri yaparken Faisaly’de oyuncu değişikliği yapılmadı.
İkinci yarıda atakları artıran iki ekipte gole çok yaklaşmasına rağmen bulduğu mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İkinci yarıda da iki ekipte çok sayıda oyuncu değişikliği yaparken Sandıklıspor sahadaki kadroyu tamamen yeniledi. Maçın sonunda Al-Faisaly Sandıklıspor’u 1-0’la mağlup etmeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme