• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Sandıklı ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor ikinci yarı hazırlıklarına kendi sahasında başladı. Sandıklıspor, Teknik Sorumlu Cevdet Çapar'ın öncülüğünde kendi tesislerinde hazırlıklarına başladı. İkinci yarı öncesinde Sandıklı'da yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Kulüp Müdürü Nazmi Durgun 7 oyuncu ile yollarının ayrıldığını, 28 Aralık ile 7 Ocak arasında Antalya'da kamp yapacaklarını kaydetti.'7 OYUNCU [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor ikinci yarı hazırlıklarına kendi sahasında başladı. Sandıklıspor, Teknik Sorumlu Cevdet Çapar’ın öncülüğünde kendi tesislerinde hazırlıklarına başladı. İkinci yarı öncesinde Sandıklı’da yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Kulüp Müdürü Nazmi Durgun 7 oyuncu ile yollarının ayrıldığını, 28 Aralık ile 7 Ocak arasında Antalya’da kamp yapacaklarını kaydetti.
“7 OYUNCU İLE
YOLLARIMIZI AYIRDIK”
İlk olarak transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Durgun, “Takımımızda ikinci yarı hazırlıkları kapsamında 7 arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık. Tabi eksik olarak görünen mevkilerimize oyuncu transfer ederek yolumuza devam edeceğiz ve iddiamızı sürdüreceğiz. Şu anda yönetimimiz transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Birkaç oyuncu ile anlaşma sağladık en kısa sürede bu arkadaşlarımızın isimlerini spor kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
“ANTALYA’DA KAMPA GİRECEĞİZ”
Antalya’da kampa gireceklerinin altını çizen Durgun, “24 Aralık’ta çalışmalarımıza kendi tesislerimizde başladık. Bu çalışmalarımızın ardından 28 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında Antalya’da devre arası hazırlıklarımız sürecek ve iki günlük iznin ardından 9 Ocak’ta yeniden kendi tesislerimizde deplasmanda oynayacağımız Şuhut Belediye Hisarspor maçına hazırlanacağız” ifadesine yer verdi.
GÜLLE VE SAVAŞ GİTTİ
Ayrıca sosyal medyadan yapılan duyurularda 25 yaşındaki sol açık Engin Gülle Sandıklıspor ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Bu sezon 9 maça çıkan başarılı futbolcu 2 kez gol sevinci yaşamıştı.
Sandıklıspor’un formasını terleten 31 yaşındaki tecrübeli stoper Ersen Savaş yollarını ayırdıklarını açıkladı. Sosyal medyadan açıklama yapan Savaş, “Sandıklıspor Kulübü’nden ayrılmış bulunmaktayım. Her şey için çok teşekkür ediyorum, hatamız olduysa affola. Umarım her şey gönlünüzce olur. Başarılar diliyorum” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme