• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı hazırlık maçı yaptı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı hazırlık maçı yaptı – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele edecek olan Sandıklıspor, 7. Grup takımlarından Sökespor ile karşı karşıya geldi. Afonkarahisar'ı kamp merkezi olarak seçen Sökespor ile Merkez'de kamp yapan Sandıklıspor arasında oynanan maçı 2-0 Söke kazandı. Maç önceki gün akşam saat 17.30'da Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki Atletizm Sahası'nda oynandı.Çalışmalara 31 Temmuz'da Sandıklı'da başladıklarını ve Afyon'da [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele edecek olan Sandıklıspor, 7. Grup takımlarından Sökespor ile karşı karşıya geldi. Afonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen Sökespor ile Merkez’de kamp yapan Sandıklıspor arasında oynanan maçı 2-0 Söke kazandı. Maç önceki gün akşam saat 17.30’da Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Atletizm Sahası’nda oynandı.
Çalışmalara 31 Temmuz’da Sandıklı’da başladıklarını ve Afyon’da ikinci kampına başladıklarını söyleyen Sandıklıspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, “Çalışmalarımıza 31 Temmuz’da başladık, şimdiye kadar Sandıklı’daydık. Orada fiziksel çalışmalar yaptık, 3 tane maç oynadık ve eksiğimiz gediğimiz nedir onları gördük. Şimdi ise Afyonkarahisar’a geldik. Burada da 3 hazırlık maçı yapacağız. Burada 9 Eylül’de Yozgat ile ve 12 Eylül’de ise Isparta Davrazspor ile oynayacağız. Yani iyi takımlar ile oynayacağız, kendimizi bir görelim bir test edelim. Genel olarak teknik-taktik ağırlıklı olacak kamp tabi arada fizik çalışmaları olacak, şu ana kadar iyi herhangi bir sıkıntımız yok şu anda” dedi.
“HİÇ KİMSEYİ SINIFLANDIRMAMAK LAZIM”
Ligin çok değişik olduğunu belirten ve kimseyi iyi ya da kötü diye ayırmamak gerektiğini anlatan Teknik Adam Saygılı “Bölge olarak koşulları biraz daha zor bir bölgede mücadele edeceğiz. Hem yol anlamında hem hava şartları anlamında bazı takımların iyi takımlar olduğunu söylüyorlar arkadaşlar. Tabi ben o bölgeyi çok da iyi bildiğimi söylemeyeceğim. Bu lig çok değişik bir lig, hiç kimseyi sınıflandırmamak lazım iyi veya kötü diye. Çünkü kötü diye sınıflandırdığınız takımlar sizin canınızı daha çok yakıyor. Herkesi en iyi takım şeklinde düşünüp en iyi şekilde hazırlanıp en iyi şekilde mücadele etmek lazım, adım adım gitmek lazım. Her maçı görüp bir sonrasını görmek daha akıllıca geliyor bana” ifadesini kullandı.
Saygılı, “Burada 3. Lig görmüş bir takım var. Belli bir kulüp kültürü var, bizim de hedefimiz Allah izin verirse hep beraber bir üst lige çıkabilmek. Burada seyircilerden, yöneticilerden, halktan herkesten destek bekliyoruz. İnşallah hem insan olarak hem insan kalitesi olarak hem oyuncu kalitesi olarak iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Henüz daha tam hazır değiliz fakat lige başlayana kadar daha çok hazır hale geleceğimizi biliyoruz. Destek bekliyoruz bizler de elimizden gelenin en iyisini yapıp bir üst lige çıkmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.  

Bakmadan Geçme