• Haberler
  • Genel
  • “Sandıklı halkı siyaseten cezalandırılıyor” – Kocatepe Gazetesi

“Sandıklı halkı siyaseten cezalandırılıyor” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sandıklı'nın ısınmasında kullanılan Sanjet. A.Ş'nin elektriklerinin kesilmesiyle ilgili olarak “Sandıklı halkı siyaseten cezalandırılıyor.” dedi Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yapılan uygulamanın, 10 bin 600 konuta zarar verdiğini belirten Yılmaz, 3 aylık toplam 650 bin liralık tutarlı geciken elektrik faturası gerekçe gösterilerek Sandıklı halkının cezalandırıldığını ifade etti.“İyi niyetli [&hellip]

"Sandıklı halkı siyaseten cezalandırılıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sandıklı’nın ısınmasında kullanılan Sanjet. A.Ş’nin elektriklerinin kesilmesiyle ilgili olarak “Sandıklı halkı siyaseten cezalandırılıyor.” dedi

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yapılan uygulamanın, 10 bin 600 konuta zarar verdiğini belirten Yılmaz, 3 aylık toplam 650 bin liralık tutarlı geciken elektrik faturası gerekçe gösterilerek Sandıklı halkının cezalandırıldığını ifade etti.
“İyi niyetli görüşmeler yapıldı”
OEDAŞ ile iyi niyetli görüşmelerin yapıldığını belirten Yılmaz, “Ancak demokratik yolla belediyeyi kazanamayan güçlerce olay yönlendirilerek sırf Sandıklı Belediyesi MHP’li olduğu için bezdirmek, yıldırmak için bütün girişimlerimize rağmen borçlar yapılandırılmamış elektrik kesintisini uygulanmıştır.” dedi. Sandıklı Belediyesinin 3 yılda 13 milyon TL’lik elektrik ödemesi yaptığını belirten Yılmaz, OEDAŞ’a 650 bin TL ödeme yapacağına inandıramadığının altını çizdi.
“MHP kadroları yılmadan
hizmete devam edecek”
Yılmaz, şu görüşlere yer verdi: “Sandıklı halkı 2009 yılında tercihini MHP den yana kullanarak Sn. İsmail Elibol’u Belediye Başkanı seçmiştir. Ne kadar baskı ne kadar eziyet yapılırsa yapılsın MHP kadroları yılmadan hizmet etmeye devam edecektir. Birçok belediyenin borcu olmasına rağmen sadece muhalefet belediyelerinin borçları için elektrik kesme işlemi yapılmaktadır. Bunu da yanlış özelleştirme uygulamaları ile yandaşlarına verilen şirketler aracılığı ile ‘bizim alakamız yok’ mantığı ile gerçekleştirmektedirler.” Sandıklı halkının sadece MHP’li değil her parti görüşünden olan insanlar olduğunu dile getiren Yılmaz, bunların arasında da çocuğu, hasta ve yaşlısı olan ailelerin arasında ciddi sıkıntılar çekildiğine dikkat çekti.
“Sandıklılar yalnız değil”
Sandıklı Belediyesi’nin bu borcu biran önce ödenmesi için gayret içerisinde olduğunu iyi bildiklerini belirten Yılmaz, “Osmangazi EDAŞ yetkililerini ve bu olaya duyarsız kalan iktidarı esefle kınıyorum. Konuyu da TBMM gündemine taşıyıp özelleştirilen kurumlar aracılığı ile belediyelerimize yapılan eziyetleri bütün ülke gündemine taşıyacağım. Unutulmasın ki Sandıklı halkımız da, Sandıklı Belediyemiz de, Sandıklı Belediye Başkanımızda yalnız değildir. Sorun çözülünceye kadar takipçisi olmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme