• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı GSİM'nden Çöl'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı GSİM'nden Çöl'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Ender Erdoğmuş'un Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaretinde, Sandıklı Gençlik Merkezi Müdürü Abdülkerim Varlık, Antrenör Ömer Faruk Pınar, Spor Uzmanları Filiz Tomsuk, Elvan Güneş, Hasibe Güder hazır bulundu.Ziyarette Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdoğmuş Başkan Çöl'e ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca yapmak istedikleri organizasyonlar için Çöl'e ayrıca [&hellip]

Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Ender Erdoğmuş’un Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü ziyaretinde, Sandıklı Gençlik Merkezi Müdürü Abdülkerim Varlık, Antrenör Ömer Faruk Pınar, Spor Uzmanları Filiz Tomsuk, Elvan Güneş, Hasibe Güder hazır bulundu.
Ziyarette Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdoğmuş Başkan Çöl’e ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca yapmak istedikleri organizasyonlar için Çöl’e ayrıca bilgi veren Erdoğmuş, destek beklediklerini aktardı.
Ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Çöl, Sandıklı’da yapılan turnuva ve organizasyonları yakından takip ettiğini, Belediye olarak spora ve sporcuya her türlü desteğin verildiğini de sözlerine ekledi. Yapılan çalışmalardan dolayı Erdoğmuş ve Müdürlük personeline teşekkür eden Başkan Çöl, ayrıca ilçeye yeni atanan çiçeği burnunda antrenör ve spor uzmanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme