Sandıklı GM projesi ihaleye çıkıyor

Sandıklı Belediyesi Kapalı Pazar yerinin yan tarafında bulunan araziye yapılacak olan Sandıklı Gençlik Merkezi yaklaşık olarak 5 bin metrekarelik bir alanı kapsayacak. Sandıklı Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan araziye, 3 katlı olarak inşa edilecek olan Gençlik Merkezi Sandıklı'daki büyük bir eksikliği de gidermiş olacak.İçerisinde 775 metrekaresi kapalı alan olarak tasarlanan tesiste çok amaçlı spor salonu, [&hellip]

Sandıklı Belediyesi Kapalı Pazar yerinin yan tarafında bulunan araziye yapılacak olan Sandıklı Gençlik Merkezi yaklaşık olarak 5 bin metrekarelik bir alanı kapsayacak. Sandıklı Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan araziye, 3 katlı olarak inşa edilecek olan Gençlik Merkezi Sandıklı’daki büyük bir eksikliği de gidermiş olacak.
İçerisinde 775 metrekaresi kapalı alan olarak tasarlanan tesiste; çok amaçlı spor salonu, toplantı ve kongre salonu, müzik, bilgisayar, zeka oyunları gibi kurs atölyelerinin yanı sıra, kütüphane, kafeterya ve mescit gibi alanları da içerisinde barındıracak. Gençlik Merkezi’nin açık alanında ise Voleybol, basketbol ve tenis kortları bulanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme