Sandıklı fırsat tepti – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor, Bayrampaşaspor’la 0-0 berabere kalarak çok önemli bir avantajı da elinin tersiyle itti Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta geçen Pazar günü evinde Bayrampaşaspor’u konuk eden Sandıklı Belediyespor, kendisi açısından çok önemli olan maçta 2 puan bırakınca çok önemli bir avantajı da tepmiş oldu. En yakın rakiplerinin puan kaybettiği haftayı üç puanla kapatması halinde [&hellip]

Sandıklı fırsat tepti

Sandıklı Belediyespor, Bayrampaşaspor’la 0-0 berabere kalarak çok önemli bir avantajı da elinin tersiyle itti

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta geçen Pazar günü evinde Bayrampaşaspor’u konuk eden Sandıklı Belediyespor, kendisi açısından çok önemli olan maçta 2 puan bırakınca çok önemli bir avantajı da tepmiş oldu. En yakın rakiplerinin puan kaybettiği haftayı üç puanla kapatması halinde zirveye önemli bir adım atacak Sandıklı Belediyespor, ne yazıkki Bayrampaşaspor karşısında topu filelerle buluşturamayınca bu hedefine ulaşamadı. Maça büyük bir coşkuyla başlayan Sandıklı Belediyespor, üstün oynadığı maçta bir türlü gol atamadı. Ömer, Oltan, Durmuş ve Aziz’le gol pozisyonlarına giren Sandıklı belediyespor yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince çok önemli bir galibiyetten oldu. İnegölspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Hacettepespor’un puan kaybettiği haftayı 1 puanla kapatan Sandıklı Belediyespor, bu maçı kazanması halinde 3-4 sıra birden yükselecekti. Sandıklı Belediyespor’da bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan MKE Kırkkkalespor maçının hazırlıklarının başladığı öğrenildi. (Kocatepe)

Semih, arkadaşlarını yalnız bırakmadı

İlk yarının son haftalarında sakatlanarak sezonu kapatan Sandıklı Belediyespor’un 10 numaralı futbolcusu Semih Katip, Bayrampaşaspor maçını tribünden takip etti. Semih, Sandıklı Belediyesporlu futbolcular maça çıkarken de takım arkadaşlarına katılarak onlarla birlikte sahaya çıkarak taraftarları selamladı. Sahaya tam kadro çıkıp taraftarı selamlayan Sandıklı Belediyespor’a taraftarlar da konfeti yağmuruyla cevap verdi. Semih, takıma katılmayı çok istediğini ve kaybedilen her puanda büyük bir üzüntü yaşadığını söyledi. Takım arkadaşlarına güveninin tam olduğunu söyleyen Semih, “Bu sezon inşallah 2. Lig’e çıkacağız. Bu hedeften asla şaşılmadı, şaşılmayacak. Biz çok iyi bir takımız” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme