• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı evinde yine berabere – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı evinde yine berabere – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadelesini sürdüren Y. Sandıklı Belediyespor, Cumartesi günü evinde Ödemiş Belediyespor’u ağırladı. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Sandıklı, bir türlü galibiyete götüren golü bulamayınca sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı Türkiye futbol liglerindeki tek yenilgisiz takım olarak Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta yoluna devam eden Y. Sandıklı Belediyespor, grubunda 33 puanla üçüncü [&hellip]

Sandıklı evinde yine berabere

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadelesini sürdüren Y. Sandıklı Belediyespor, Cumartesi günü evinde Ödemiş Belediyespor’u ağırladı. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Sandıklı, bir türlü galibiyete götüren golü bulamayınca sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı

Türkiye futbol liglerindeki tek yenilgisiz takım olarak Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta yoluna devam eden Y. Sandıklı Belediyespor, grubunda 33 puanla üçüncü sırada yer alan Ödemiş Belediyespor ile Cumartesi günü saat 14.00’de kendi evinde karşılaştı. Ligde son maçlara yaklaşılırken, bitime birkaç hafta kala şampiyonluğunu ilan etmek isteyen Sandıklı ekibi, maça mutlak galibiyet parolası ile başladı. Maç boyunca atak ve gol pozisyonu zenginliği yaşatan Sandıklı ekibi, bir türlü aradığı golle buluşamadı. Maç sonunda evinde bir beraberlik daha alan Y. Sandıklı Belediyespor’lu futbolcular soyunma odasına üzgün girerken, Ödemiş Belediyespor’lu futbolcular ise 10 kişi kalmalarına rağmen zorlu rakipleri karşısında aldıkları bir puana sevinerek sahadan ayrıldı. Birer puanı paylaşan takımlardan Y. Sandıklı Belediyespor puanını 39’a çıkartarak liderliğini korurken, Ödemiş ekibi puanını 34’e yükseltti.
Maçtan Dakikalar
15’inci dakikada gelişen Sandıklı Belediyespor atağında, Abdullah sağ kanattan topu ceza sahası içerisine ortaladı. 6 pas üzerinde topa yükselen Serhat kafa ile topu kaleye gönder. Ödemiş kalecisi Akın güçlükle gol şansını engelledi.
45’inci dakikada Ödemiş Belediyespor’dan Melih, maçın hakemine itirazı sonrasında ikinci sarı kart ve kırmızı kart görerek oyundan atıldı. İlk yarının son dakikalarında ise Ödemiş ekibinden Ender oyundan çıkarken, yerine Murat oyuna girdi. İlk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
55’inci dakikada 10 kişi kalan rakibine ataklarını sürdüren Sandıklı ekibinden İbrahim Kumcu’nun sert şutu kaleci Akın’dan döndü. Dönen topu takip eden Serkan’ın şutu ise auta gitti.
59’uncu dakikada gelişen atakta, Sandıklı ekibinden Hasan Hüseyin sağ kanattan rakiplerini çalımlayarak ceza sahası çaprazına sokuldu. Hasan Hüseyin’in oldukça sert vurduğu topu kaleci Akın güçlükle tokatlayarak kornere gönderdi.
71’inci dakikada Y. Sandıklı Belediyespor’dan İlker’in ara pasında Abdurrahman ceza sahası içinde topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Abdurrahman topu ayağından fazla açınca kaleci Akın topu kolaylıkla kontrol etti.
84’üncü dakikada Sandıklı Belediyespor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına Mehmet geçti. Mehmet’in ceza sahası sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşa Serkan yükselerek kafa ile vurdu. Serkan’ın kafa vuruşu sonrasında topu kaleci Akın kontrol ederek bir gol şansını daha engellemeyi başardı. Kalan dakikalarda da gol olmayınca müsabaka 0-0’lık eşitlikle sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme