• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı, evinde sendeledi 0-0 – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı, evinde sendeledi 0-0 – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, dün 7’nci hafta programında Vanspor’u ağırladı. Bu sezon evinde puan kaybetmeyen Sandıklıspor, mücadelenin golsüz eşitlikle sona ermesiyle çok önemli iki puandan olduSandıklıspor, dün evinde Belediye Vanspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı Şimşekler, güçlü rakibi karşısında fazla varlık gösteremezken, rakibinin iki topu direkten döndü. Vanspor’un bir golü de [&hellip]

Sandıklı, evinde sendeledi 0-0

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, dün 7’nci hafta programında Vanspor’u ağırladı.

Bu sezon evinde puan kaybetmeyen Sandıklıspor, mücadelenin golsüz eşitlikle sona ermesiyle çok önemli iki puandan oldu
Sandıklıspor, dün evinde Belediye Vanspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı Şimşekler, güçlü rakibi karşısında fazla varlık gösteremezken, rakibinin iki topu direkten döndü. Vanspor’un bir golü de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Geçen hafta sonu deplasmanda Ankara Demirspor deplasmanından mağlup döndüğü için yara sarmak amacıyla Vanspor karşısına çıkan Sandıklıspor, fazla etkili olamadığı maçta 2 puan bıraktı. İki takım da gol atmayı başaramayınca mücadele sonunda puanlar iki ekip arasında paylaşıldı.

Stat: Sandıklı İlçe
HAKEMLER: Sertaç Şaloğlu (**), Barış Turan (**), Yasin Delihasan (**)
SANDIKLISPOR: Anıl (***), Sami Serdar (***), Emre (**), İbrahim (**), Varol (***), Coşkun (*), Ogün (*), Muhammet Akif (*) (73. dk. Sedat *), Yavuz (*), Adem (**), Malik (*) (53. dk. Deniz *)
Belediye Vanspor: Muammer (**), Erman (**), Emraş (**), İhsan (*) (75. dk. Maksut *), Seyfettin (*), Cengiz (**), Aziz (**), Raif (*) (62. dk Kıvanç *), Resul (*), Emrah (*), Berkay (*)(16. dk. Baran )
SARI KARTLAR: Adem, Coşkun (Sandıklıspor), Resul, Emrah ( Belediye Vanspor)

Sandıklı’da oyun tat vermedi

Sandıklıspor’la Belediye Vanspor arasında dün oynanan karşılaşmanın büyük bölümü orta alanda top kapma mücadelesi şeklinde geçti.
Özellikle Sandıklıspor, gol atma adına ileri uçta fazla bir varlık gösteremezken Vanspor, bu konuda biraz daha aktif bir oyun sergiledi.
Konuk ekip Vanspor’un iki topu direkten dönerken, serbest vuruştan da bir topu filelerle buluştu. Ancak pozisyon ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı

Afyonkarahisar’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Sandıklıspor, dün Vanspor karşısında etkili bir futbol ortaya koyamadı. Takım Kaptanı Serdar Ergelen’in de kadro dışı bırakılmasından sonra Varol’un kaptanlığında Vanspor karşısına çıkan Sandıklıspor, evinde çok önemli bir iki puandan oldu. Maçın önemli anlarından bazıları şöyle:
Sandıklıspor, maçın ilk dakikalarında rüzgarı da arkasında alarak rakip kaleye ataklar yapmaya başladı.
3’üncü dakikada gelişen Sandıklıspor atağında Yavuz, çaprazdan topa vurmayı başardı. Rüzgarın da etkisiyle kaleye yönelen topu kaleci Muammer kontrol etti.
38’inci dakikada Vanspor atağında, Aziz sol kanattan ceza sahasına doğru ilerlemeye çalıştı. Aziz’in son vuruşu defansa da çarparak kornere gitti.
43’üncü dakikada Vanspor’da Raif’in ceza sahası dışından sert şutu üstten auta çıktı.
Sandıklıspor’un ilk yarıda dar alanda pas yaparken fazlaca top kaybetmesi dikkatlerden kaçmadı.
İkinci yarıda bir puanı Sandıklı kazandı, üç puanı Vanspor kaybetti
İkinci yarıda Sandıklıspor, ilk yarıdaki istekli futbolunun oldukça uzağında bir futbol sergiledi.
47’nci dakikada Vanspor’un köşe vuruşunda Sandıklı defansı kademe hatası yapınca arka direkte bomboş pozisyonda bekleyen Baran topa kafasıyla dokundu ancak top direğe de çarparak auta çıktı.
58’inci dakikada Sandıklıspor atağında Yavuz ceza sahasına kadar topla ilerlemeyi başardı. Takım arkadaşı Muhammed Akif’e pasında, Akif düzeltip sert vurdu ancak top üstten auta çıktı.
65’uncu dakikada Vanspor’un köşe vuruşunda arka direkte bomboş pozisyonda bekleyen Kıvanç’ın kafa vuruşu yine direğe takıldı.
70’inci dakikada Vanspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına Emraş geçti. Emraş’ın vuruşu Erman’ın kafasına çarparak filelere gitti ancak pozisyon ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.
79’uncu dakikada Vanspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına Emraş geçti. Emraş’ın vuruşu az farkla üstten auta çıktı.
81’inci dakikada Sandıklıspor, Adem Kuduban’la sağ kanattan atağa kalktı. Adem, tek başına ceza sahası yan çizgisine kadar ilerleyip sert vurdu. Vanspor kalecisi topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

Serdar Ergelen kadro dışı bırakıldı

Sandıklıspor’un takım kaptanı Serdar Ergelen’in hafta içi yaşanan bir olay nedeniyle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Tecrübesiyle takıma büyük katklı sağlayan Serdar Ergelen’in, bu zor dönemde önemli bir sebep olmadan kadro dışı bırakılması, akıllarda soru işareti oluşturdu.

Hoca gitti geri geldi

Sandıklıspor’un hafta içinde bir çok olumsuzluklar yaşadığı ve teknik direktör İbrahim Derya Tutkun’un gönderilmesinin bile gündeme geldiği öğrenildi. Ancak son anda alınan karar gereği Tutkun’un takımın başında kaldığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme