Sandıklı evinde, Bolvadin deplasmanda galip

Ligin 23. haftası maçlarına çıkan Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor rakiplerini mağlup ederek 3’er puan aldı Bölgesel Amatör Lig . Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor, ligin 23. haftasını oynadığı maçlarla tamamladı. Belediye Bolvadin Termalspor Burdur MAKÜ’ye konuk olduğu maçta 12’de Tezcan Erdoğan ile golü buldu. Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol [&hellip]

Ligin 23. haftası maçlarına çıkan Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor rakiplerini mağlup ederek 3’er puan aldı

Haber

Bölgesel Amatör Lig . Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor ve Belediye Bolvadin Termalspor, ligin 23. haftasını oynadığı maçlarla tamamladı. Belediye Bolvadin Termalspor Burdur MAKÜ’ye konuk olduğu maçta 12’de Tezcan Erdoğan ile golü buldu. Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken Bolvadin kazandığı 3 puanla 37 puana ve 7. sıraya yükseldi.
SANDIKLI EVİNDE KAZANDI
Sandıklıspor evinde konuk ettiği Korkuteli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçı ilk yarısında 37’de Öme Akçal ve 44’te de Şükrü Can Yılmaz ile gole ulaşan Sandıklı maçı 2-0 kazandı. Sandıklıspor aldığı galibiyetle 36 puana ulaşırken 8. sıraya yükseldi.

Bakmadan Geçme