• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı, evinde aslan kesiliyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı, evinde aslan kesiliyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, dün evinde Anadolu Üsküdarspor’u konuk etti. Kırmızı-beyazlı ekip rakibini 2-0’lık skorla devirmeyi başardı Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Sandıklıspor, geçen hafta deplasmanda Kastamonuspor’a 5-1 gibi net bir skorla yenilmişti. Bu mücadeleyi unutmak ve taraftarlarına unutturmak için çıktığı Anadolu Üsküdarspor maçında iyi bir oyun sergileyen Sandıklıspor, [&hellip]

Sandıklı, evinde aslan kesiliyor

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, dün evinde Anadolu Üsküdarspor’u konuk etti. Kırmızı-beyazlı ekip rakibini 2-0’lık skorla devirmeyi başardı

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Sandıklıspor, geçen hafta deplasmanda Kastamonuspor’a 5-1 gibi net bir skorla yenilmişti. Bu mücadeleyi unutmak ve taraftarlarına unutturmak için çıktığı Anadolu Üsküdarspor maçında iyi bir oyun sergileyen Sandıklıspor, bu hedefine ulaştı. Rakibini 2-0’lık skorla geçmeyi başaran Sandıklıspor, gelecek hafta oynanacak Ankara Demirspor maçı öncesi moral buldu. Sandıklıspor, yine her maçta olduğu gibi bu mücadelede de çok sayıda gol pozisyonuna girdi. Kızıl Şimşekler, bu maçta da yine net gol fırsatlarından yararlanamadı. Sandıklıspor, Anadolu Üsküdarspor maçının ilk yarısında Serdar Ergelen’in attığı golle 1-0’ı buldu sonra da maçın son saniyelerinde ise Yavuz Odabaşı’nın aşırtmasıyla 2-0’ı yakaladı. 2’nci golden hemen sonra da maç sona erdi.

Sandıklı zafer sarhoşu

Sandıklıspor, dün evinde ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Üsküdarspor’la karşı karşıya geldi. Lige şampiyonluk hedefiyle
başlayan Anadolu Üsküdarspor karşısında iyi bir oyunla sonuca giden Sandıklıspor, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı

Sandıklıspor, evinde ligde şu ana kadar çıktığı 3 maçın üçünü de kazanmayı başardı. Kırmızı Şimşekler deplasmanda oynadıkları iki maçın ikisini de kaybettiler. Sandıklıspor, dün oynadığı maçta da yine çok sayıda gol fırsatından yararlanamadı.
Maçın önemli anlarından bazıları ise şöyle:
5’inci dakikada Sandıklıspor sağ kanattan hızlı geldi. Sağ kanattan içeriye hızlı giren Sandıklısporlu futbolcu Yılmaz Ersoy, sert vurdu ancak top üstten az farkla auta çıktı.
35’inci dakikada Sandıklıspor, aradığı golü Serdar Ergelen’le buldu. Bu dakikada Emre’nin sol kanattan ortaladığı top kafalardan sekerek arka kısımda bulunan Serdar’a geldi. Serdar çaprazdan düzeltip çok sert vurdu ve top köşeden ağlara gitti. 1-0
İlk yarı Sandıklıspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.
Sandıklı’da kaçan kaçana
Sandıklıspor maçın ikinci devresinde ilk yarıya oranla daha iyi bir futbol ortaya koydu. Kırmızı-beyazlı futbolcular ikinci yarıda sürekli olarak rakip kalede bulunurken çok sayıda da net gol fırsatından yararlanamadılar.
59’uncu dakikada Sandıklıspor atağında köşe vuruşu sonrasında Yavuz Odabaşı çaprazdan şansını denedi. Defanstan seken top müsait pozisyondaki Muhammet Akif Sevinç’in önüne geldi. Ancak Muhammet çok net pozisyonda topa vuramayınca Sandıklıspor, farkı açma şansını bu dakikada kaybetti.
70’inci dakikada Anadolu Üsküdarspor’un kullandığı serbest vuruş Sandıklı defansından dönünce pozisyon Sandıklıspor lehine kontratağa dönüştü. Orta sahadan topu kapan ve hızla Anadolu Üsküdarspor ceza sahasına doğru topla birlikte koşu yapan Muhammed Akif Sevinç, ceza sahasına girer girmez topa vurmayı seçti. Muhammet Akif, sağ tarafta bulunan Yavuz Odabaşı’ya pas vermek yerine topa vurmayı seçince meşin yuvarlak Anadolu Üsküdarspor kalecisinde kaldı. Sandıklı, bu pozisyonda da net bir gol şansını değerlendiremedi.
80’inci dakikada Sandıklıspor, ceza sahası üzerinden Sedat’la serbest vuruş kullandı. Sedat’ın sert şutu defansa çarparak kaleciyi yanılttı, top tam kaleye yöneldiği sırada Anadolu Üsküdarspor kalecisi son anda topa ayağıyla dokunarak topu uzaklaştırdı.
87’nci dakikada Sandıklıspor’da Yılmaz Ersoy, küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Maçın uzatma dakikalarında Sandıklıspor, gol için iyice bastırmaya başladı. Son saniyeler oynandığı sırada Sandıklıspor’un atağında Yavuz, topu kalecinin üzerinden topu aşırtarak filelere gönderdi ve bu pozisyondan sonra da son düdük çaldı.
Bu sonuçla Sandıklıspor, rakibi Anadolu Üsküdarspor’u 2-0’lık skorla geçmeyi başardı.

Yılmaz kızardı

Sandıklıspor’un genç yeteneği Yılmaz Ersoy, dün oynanan Anadolu Üsküdarspor maçındaki etkili oyunuyla dikkat çekti. Ancak genç oyuncu maçın son dakikaları oynandığı sırada direkt kırmızı karttan oyundan atıldı. Genç futbolcunun küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördüğü öğrenildi. Sandıklıspor’da gelecek hafta oynanacak Ankara Demirspor maçında Yılmaz Ersoy, sahada olmayacak.

Bir galibiyet kara bulutları dağıttı

Sandıklıspor, evinde Anadolu Üsküdarspor’u yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Kırmızı-beyazlı takımda Kastamonuspor maçından sonra oluşan olumsuz hava da bu galibiyetle dağıldı. Maç sonunda futbolcular birbirlerine kenetlerek galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştılar.

Bakmadan Geçme