• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı esnafına işbaşında eğitim – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı esnafına işbaşında eğitim – Kocatepe Gazetesi

İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan, Sandıklı esnafına İşbaşı Eğitim Programı ve İşsizlere Ücretsiz Danışmanlık hizmetinden yararlandırmak istediklerini kaydetti İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan, İş ve Meslek Danışmanı Aysun Tezcan Sandıklı Belediye Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.SADECE İKİ ESNAF YARARLANIYOR Ziyaret sırasında konuşan İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan, kurumun İşbaşı Eğitim Programı ve İşsizlere Ücretsiz [&hellip]

Sandıklı esnafına işbaşında eğitim

İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan, Sandıklı esnafına İşbaşı Eğitim Programı ve İşsizlere Ücretsiz Danışmanlık hizmetinden yararlandırmak istediklerini kaydetti

İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan, İş ve Meslek Danışmanı Aysun Tezcan Sandıklı Belediye Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.
SADECE İKİ ESNAF YARARLANIYOR
Ziyaret sırasında konuşan İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan, kurumun İşbaşı Eğitim Programı ve İşsizlere Ücretsiz Danışmanlık hizmetinin Sandıklı’da şimdiye kadar yaygın olmadığını kaydetti. Gündoğan; “Belediye Başkanımız, İlçe Kaymakamımız, Oda Başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın desteği ile Sandıklı’da ziyaretlerde bulunacağız. Sandıklı Esnafımızı ‘İşbaşı Eğitim Programı’ ile tanıştırıp daha verimli hale getireceğiz. Şu anda Sandıklıya 630 kişilik ödenek ayrıldı fakat ilçede iki esnaf bu hizmetten faydalanıyor.” dedi.
KATILIMCILARA BELGELERİ VERİLECEK
On bir kişi ve üstü sigortalı çalışanı olan esnafa çalışan sayısının onda biri kadar katılımcı verilebileceğini aktaran İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan; “İşyeri açarken İŞKUR’un bu hizmetinden faydalanmak isteyen esnafa 30.000 TL ye kadar hibe desteği alacak. İlerleyen tarihlerde Sandıklı Esnaf Odasında katılımcılara bir tören düzenlenerek esnafımıza belgeleri de verilecek. Ayrıntılı bilgiye www.iskur.gov.tr adresinden ulaşılabilir. Bizlere bu bağlamda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.
BELEDİYE HER ZAMAN DESTEKLEYECEK
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ziyaretlerinden dolayı İŞKUR Şube Müdürü Sadık Gündoğan ve İş ve Meslek Danışmanı Aysun Tezcan’a, ilçede ki esnaf ve işverenlere gösterdikleri hassasiyet ve destekten ötürü teşekkür etti. Çöl, bu ve benzeri çalışmaları Sandıklı Belediyesi olarak her zaman destekleyeceklerini belirtti. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme