Sandıklı Erzincan'da can suyu arayacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Sandıklıspor 25. hafta müsabakalarında 24 Erzincanspor'a konuk olacak. Potadan kurtulmak için galibiyet hedefleyen Sandıklıspor bu hafta alacağı 3 puanla can suyuna kavuşmak istiyor. Deplasmandan alacağı 3 puanının çok değerli olduğunun farkında olan Sandıklıspor bu haftayı galibiyetle tamamlarsa puanını 18'e yükseltecek.ERZİNCAN'INKARNESİBu hafta kendi evinde Sandıklıspor'u [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Sandıklıspor 25. hafta müsabakalarında 24 Erzincanspor’a konuk olacak. Potadan kurtulmak için galibiyet hedefleyen Sandıklıspor bu hafta alacağı 3 puanla can suyuna kavuşmak istiyor. Deplasmandan alacağı 3 puanının çok değerli olduğunun farkında olan Sandıklıspor bu haftayı galibiyetle tamamlarsa puanını 18’e yükseltecek.
ERZİNCAN’IN
KARNESİ
Bu hafta kendi evinde Sandıklıspor’u ağırlayacak olan 24 Erzincanspor Lig’de oynadığı 23 maçta 7 galibiyet elde etmiş. Sahadan 13 maçtan beraberlikle ayrılan Erzincanspor 3 maçında da rakiplerine boyun eğmiş. Rakip filelere toplamda 23 gol atan Erzincan kendi ağlarında da 16 gol görmüş. 7 gol averajı bulanan Erzincan’ın hanesinde de 34 puanı mevcut. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme