• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı, EMİTT'te temsil edildi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı, EMİTT'te temsil edildi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde, Afyonkarahisar Standı'nın altında Afyonkarahisar Belediyesi İşletme Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Türkiye'de ilk defa Sandıklı'da üretimi yapılan doğal Peloid firmasıyla aynı standı paylaşarak, ilçenin termal turizmi başta olmak üzere marka şehir olması yönünde Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında tanıtıldı.Sandıklı Belediyesi Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürü Hüseyin [&hellip]

Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde, Afyonkarahisar Standı’nın altında Afyonkarahisar Belediyesi İşletme Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Türkiye’de ilk defa Sandıklı’da üretimi yapılan doğal Peloid firmasıyla aynı standı paylaşarak, ilçenin termal turizmi başta olmak üzere marka şehir olması yönünde Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında tanıtıldı.
Sandıklı Belediyesi Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürü Hüseyin Özen konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kısa adı EMİTT olarak düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Sandıklı Belediyemizin, Sandıklımızın, Hüdai Kaplıcalarımızın tanıtımını yapmaktan büyük bir gurur duyduk. Bu tür organizasyonlar sayesinde Sandıklımız ve Hüdai Kaplıcamız çok fazla rağbet gören bir turizm merkezi haline gelmektedir. Bu anlamda bizlere desteğini ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme