• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Diyanet-Sen üyeleri ve din görevlileri iftar yemeğinde buluştu

Sandıklı Diyanet-Sen üyeleri ve din görevlileri iftar yemeğinde buluştu

Diyanet-Sen Sandıklı İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, din görevlileri bir araya geldi Yemeğe, Sandıklı ilçe Müftüsü İsmet Karaaslan, Kızılören İlçe Müftüsü Resul İncelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, Sandıklı Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ufuk Taşbaş, Sandıklı Büro-Memur-Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Asiltürk, Sandıklı Din Görevlileri Dernek Başkanı Mustafa Karakoç ile Sandıklı Diyanet-Sen üyeleri [&hellip]

Sandıklı Diyanet-Sen üyeleri ve din görevlileri iftar yemeğinde buluştu

Diyanet-Sen Sandıklı İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, din görevlileri bir araya geldi

Yemeğe, Sandıklı ilçe Müftüsü İsmet Karaaslan, Kızılören İlçe Müftüsü Resul İncelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, Sandıklı Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ufuk Taşbaş, Sandıklı Büro-Memur-Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Asiltürk, Sandıklı Din Görevlileri Dernek Başkanı Mustafa Karakoç ile Sandıklı Diyanet-Sen üyeleri ile ilçedeki din görevlileri katıldı.
Diyanet-Sen Sandıklı İlçe Temsilciliği tarafından Sandıklı Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeği Merkez Dedelipınar Erkek Kuran Kursu Öğreticisi İbrahim Demirlek tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı. Daha sonra ilçe Müftüsü İsmet Karaaslan iftar duası yaptı.
Diyanet-Sen Sandıklı İlçe Temsilcisi Ramazan Ayyıldız, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliği sağlamak, sosyal ilişkileri canlı ve sıcak tutmak amacıyla yemeğin organize edildiğini belirterek, şunları söyledi: “Tek gayemiz, amacımız üyelerimiz, din görevlilerimiz ve halkımız arasında birliği beraberliği, kardeşliği kuvvetlendirmek, sosyal sorunları dile getirerek çözülmesine katkıda bulunmaktır. Sandıklı Diyanet-Sen üyeleri ve Sandıklı din görevlileri olarak bizler aramızda birlik ve beraberliği canlı ve kuvvetli tutmalıyız ki, söylediklerimizin ve yaptıklarımızın bizi dinleyen cemaatimize, insanlarımıza bir tesiri olsun. Ramazan ayının daha verimli ve bilinçli geçmesi için elinden gelen her türlü fedakârlığı gösteren Sandıklı din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Diyanet camiasının, Aziz milletimizin ve Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ederken, bizlerin, necip milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme