Sandıklı bugün dev maçta puan arayacak

Sandıklı Belediyespor bugün saat 15.30’da İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda lider Işıkkentspor’la karşılaşacak Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde geçen yıl şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Sandıklı Belediyespor, 3. Lig’de de başarılı maçlar çıkartıyor. A Grubu’nda Işıkkentspor’un ardından 2’nci sırada yer alan Sandıklı Belediyespor, bu maçı kazanarak raki-biyle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Ligin ilk yarısının son maçında [&hellip]

Sandıklı bugün dev maçta puan arayacak

Sandıklı Belediyespor bugün saat 15.30’da İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda lider Işıkkentspor’la karşılaşacak

Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde geçen yıl şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Sandıklı Belediyespor, 3. Lig’de de başarılı maçlar çıkartıyor. A Grubu’nda Işıkkentspor’un ardından 2’nci sırada yer alan Sandıklı Belediyespor, bu maçı kazanarak raki-biyle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Ligin ilk yarısının son maçında lider Işıkkentspor’la karşı karşıya gelecek Sandıklı Belediyespor, dün bu maç için İzmir’e gitti. Kırmızı-beyazlı ekipte eksik bulunmazken, Sandıklı Belediyesporlu taraftarlar da ‘Sultanlar’ı desteklemek için İzmir’e gidecekler. Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı sorumlu yöneticileri de Işıkkentspor maçını kazanarak devre arasına mutlu girmeyi hedef-lediklerini söylediler. Sandıklı’yı sporda her alanda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını dile getiren Sandıklı Belediyesporlu yönetim, “Bayan voleybol takımımıza güveniyoruz. Işıkkentspor’u da yenerek yükselişimizi devam ettireceğiz. İlk devreyi lider ka-patma şansımız yok. Ama en azından ikinci yarıya daha umutlu başlayabileceğiz. Şu an ikinci sıradayız. İnşallah ikinci devrenin de sonunda lider biz oluruz ve play-offlara kalırız” dediler.
Ege TV’den yayınlanacak
Sandıklı Belediyespor’un Işıkkentspor’la yapacağı önemli mü-sabaka, bugün saat 15.30’da başlayacak. Kırmızı-beyazlı ekip bu maça büyük önem veriyor. Lider Işıkkentspor ise gruptaki en büyük rakibi olarak gördüğü Sandıklı Belediyespor’u yenmek niyetinde. İzmir ekibi açısından da büyük önem arzeden karşılaşma, Ege TV’den de naklen yayınlanacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme