• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı bombalara devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı bombalara devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sandıklıspor yine sezon transferlerine devam ediyor. Sandıklıspor kadrosunu güçlendirmek için 3 transfere daha imza attı. Daha önce Sandıklıspor formasını terleten Feyzullah Selman'la anlaşan Sandıklıspor Selman'a sözleşmeyi de imzalattı. Sandıklıspor'un anlaştığı bir diğer oyuncu ise Gökhan Demir. Geçen sezon Adıyamanspor'da oynayan 1993 doğumlu santrafor Gökhan Demir daha önce [&hellip]

2016-17 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sandıklıspor yine sezon transferlerine devam ediyor. Sandıklıspor kadrosunu güçlendirmek için 3 transfere daha imza attı. Daha önce Sandıklıspor formasını terleten Feyzullah Selman’la anlaşan Sandıklıspor Selman’a sözleşmeyi de imzalattı. Sandıklıspor’un anlaştığı bir diğer oyuncu ise Gökhan Demir. Geçen sezon Adıyamanspor’da oynayan 1993 doğumlu santrafor Gökhan Demir daha önce Dokuzkavaklarspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Batman Petrolspor, Kızılcabölükspor ve Çankırıspor formalarını da giymişti. Gökhan Demir’in Türkiye 2. Ligi’nde 6 maçı 2 golü, Türkiye 3. Ligi’nde 46 maçı 3 golü, Türkiye Kupası’nda 3 maçı 5 golü ve BAL’da 24 maçı, 12 golü bulunuyor.
MALİLİ KONE SANDIKLISPOR’DA
Sandıklıspor’un yeni sezonda formasını giyecek bir diğer oyuncu ise Malili İsmael Kone. Geçen sezon Sultangazispor forması giyen ve 19 maçta 11 gol atan Malili santrafor Ismael Kone kendisini Sandıklısporlu yapan imzayı attı. Mali Ümit Milli takımının formasını da giyen 23 yaşındaki golcü oyuncu özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle gol yollarında etkili. (Kocatepe Haber Merkezi)

Sandıklıspor’dan Çöl’e ziyaret

Bu sene Sandıklı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan Sandıklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş ve beraberindeki heyet Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti

Transfer sezonunun gözde isimlerinden olan İsmail Kone’nin Sandıklıspor forması giymesinde ve Sandıklıspor’a verdiği desteklerden dolayı Başkan Mustafa Çöl’e teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş, bu sene kaliteli bir ekip kurmak için yola çıktıklarını aktardı. Öztopbaş, yaptıkları transferlerle güçlü bir takım kurduklarını, Sandıklıspor’un bu sene tekrar 3. Lige yükselmek için elinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.
Ziyarete Sandıklıspor’da oynayacak olan ilk yabancı futbolcu İsmail Kone de katıldı. Mali Ümit Milli takım forması giyen 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Sultangazispor forması altında 19 maçta 11 gollük bir performans gösterirken futbol otoritelerinin dikkatini çekmişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme