Sandıklı Beylerbeyi ile berabere kaldı

Deplasmanda Beylerbeyispor’a konuk olan Sandıklıspor golsüz maçtan 1 puan çıkardı Süper Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor İstanbul deplasmanında Beylerbeyispor’a konuk oldu. Golsüz berabere tamamlanan maçta Sandıklısporlu Serkan Esen, Mehmet Bağlı ve Mehmet Balban sarı kart görürken Beylerbeyi’nde de Barış Satılmış ve Emre Göç sarı kart gördü. 89 ve 90. dakikada iki oyuncu [&hellip]

Sandıklı Beylerbeyi ile berabere kaldı

Deplasmanda Beylerbeyispor’a konuk olan Sandıklıspor golsüz maçtan 1 puan çıkardı

Süper Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor İstanbul deplasmanında Beylerbeyispor’a konuk oldu. Golsüz berabere tamamlanan maçta Sandıklısporlu Serkan Esen, Mehmet Bağlı ve Mehmet Balban sarı kart görürken Beylerbeyi’nde de Barış Satılmış ve Emre Göç sarı kart gördü. 89 ve 90. dakikada iki oyuncu değiştiren Sandıklıspor’da Soner Birinci yerini Mehmet Yaman’a bırakırken Mehmet Bağlı’da Tuğbey Şen’le değitirildi. Maçtan önce 9. sırada yer alan Sandıklıspor, Erzin Belediyespor’u aldığı galibiyetle 10. sıraya geriledi.
Gelecek hafta Orhangazispor’u konuk edecek olan Sandıklıspor son hafta ise İstanbul Güngörenspor ‘a konuk olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme