• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı, Bergama’da da 2 puan bıraktı 0-0

Sandıklı, Bergama’da da 2 puan bıraktı 0-0

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, dün 15’inci hafta karşılaşmasında deplasmanda Bergama Belediyespor’un konuğu oldu. Sandıklıspor, mutlak galibiyet için gittiği maçtan 0-0 beraberlikle döndü Sandıklıspor, puan kayıplarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip geçen hafta evinde Kırıkhan’a 3-2 ile mağlup olurken, bu hafta da ligin zayıf takımlarından Bergama Belediyespor karşısında da 2 puan bıraktı. [&hellip]

Sandıklı, Bergama'da da 2 puan bıraktı 0-0

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, dün 15’inci hafta karşılaşmasında deplasmanda Bergama Belediyespor’un konuğu oldu. Sandıklıspor, mutlak galibiyet için gittiği maçtan 0-0 beraberlikle döndü

Sandıklıspor, puan kayıplarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip geçen hafta evinde Kırıkhan’a 3-2 ile mağlup olurken, bu hafta da ligin zayıf takımlarından Bergama Belediyespor karşısında da 2 puan bıraktı. Mutlak galibiyet için çıktığı mücadelede 90 dakika boyunca gol arayan Sandıklıspor, bir çok net gol pozisyondan yararlanamadı ve kendisi açısından çok önemli bir mücadelede daha puan kaybı yaşadı. Aldığı 0-0’lık beraberlikle taraftarlarını üzen Sandıklıspor’da takımın morali de hepten bozuldu. Bergama deplasmanından alacağı üç puanla üst sıralara doğru tekrar tırmanışa geçmeyi uman Sandıklıspor, bu amacına ulaşamadı. Bergama Belediyespor karşısında aslında iyi bir futbol sergileyen Sandıklıspor, son vuruşlardaki becerisizlikler nedeniyle maçta 3 puanı kaybeden ekip oldu. (Kocatepe)

Oyun iyi ama gol yok

Sandıklıspor, Bergama Belediyespor karşısında iyi bir futbol ortaya koydu. Ancak kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları bir türlü topu çerçeveden içeriye sokamadı

Sandıklıspor, Bergama Belediyespor’la oynadığı maçtan golsüz eşitlikle ayrıldı. Kırmızı Şimşekler, mutlak galibiyet için çıktıkları maçtan 1 puanla dönerken ortaya konan futbol teknik heyeti memnun etti. Ancak Sandıklıspor iyi oyununa karşılık sahadan 1 puanla ayrılabildi. Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta Sandıklıspor, Bergama Belediyespor’la golsüz berabere kaldı. Maçın önemli anlarından bazıları ise şöyle:
27’inci dakikada Malik ceza sahası dışından sert vurdu. Kalecisi Abdullah topu iki hamlede kontrol etti.
43’üncü dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Cüneyt Turan’ın sert şutunda yan direkten dönen topu defans uzaklaştırdı.
62’inci dakikada daha önce sarı kartı bulunan Abdullah, Bergama Belediyespor ceza sahasındaki bir ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Ahmet Arslan, aldatmaya yönelik harekette bulunan Abdullah’a ikinci sarı kartttan kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.
85’inci dakikada Kemal, sağdan kazanılan korneri ön direğe kesti, uygun durumdaki Önder’in şutu auta çıkınca mücadele golsüz tamamlandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme