• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Belediyespor'dan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor'dan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3.ligde mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’un yönetimi önemli bir kararın altına imza atarak bu sezonki evindeki ilk karşılaşmasının tribün gelirlerinin tümünü Somali’ye gönderme kararı aldı Spor Toto 3. Lig 1. Grup’da mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’da Kulüp Başkanı Adem Şeker, kendi evinde karşılaşacağı Kastamonuspor maçının tüm tribün gelirini Somali'ye bağışlayacaklarını belirtti. Yönetim Kurulu olarak aldıkları [&hellip]

Sandıklı Belediyespor’dan örnek davranış

Spor Toto 3.ligde mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’un yönetimi önemli bir kararın altına imza atarak bu sezonki evindeki ilk karşılaşmasının tribün gelirlerinin tümünü Somali’ye gönderme kararı aldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’da mücadele edecek Sandıklı Belediyespor’da Kulüp Başkanı Adem Şeker, kendi evinde karşılaşacağı Kastamonuspor maçının tüm tribün gelirini Somali’ye bağışlayacaklarını belirtti. Yönetim Kurulu olarak aldıkları kararla kendi evlerinde karşılaşacakları ilk maçın tüm tribün gelirini Somali’de yardıma muhtaç insanlara bağışlayacaklarını belirten Barış Şeker tüm Sandıklı halkını maça davet etti.Alınan kararla 11 Eylül Pazar günü kendi evinde Kastamonuspor’u konuk edecek olan kırmızı beyazlıların tüm tribün gelirleri Somali’de açlık ve susuzluk yaşayan insanlara gönderecek.
“Sağduyulu Sandıklı halkını
maça davet ediyorum”
Futbol kamuoyunda çok önemli bir örnek davranışa imza atan Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Şeker’in açıklamasında; “Kulübümüz Yönetim Kurulu’nda aldığımız kararla kendi evimizde ilk oynayacağımız Kastamonuspor maçının tüm tribün gelirlerini Somali’de yardıma muhtaç kardeşlerimize göndereceğiz. İlk maçımıza tüm taraftarlarımızı ve halkımızı davet ediyoruz. Tribün gelirinin tümünü bağışlayacağımız ilk maçımızda seyirci rekoru kırıp, Somali’de ki kardeşlerimize daha fazla maddi destekte bulunabilmeyi hedefliyoruz. Sağ duyulu ve yardımsever Sandıklı halkı bu çağrımıza kulak verecek, diğer şehirler ve taraftarlara örnek olacaktır.”diye konuştu.
Elibol’dan tam destek
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Elibol ise; “Yönetim Kurulumuz diğer takımlara örnek olacak güzel bir karar almış. Kendi evimizde ki ilk maçımızın tribün gelirinin Somali’de ki yardıma muhtaç vatandaşlara gönderilecek olması çok anlamlı. Yönetim Kurulumuzu bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma duygularımızı en iyi şekilde göstereceğimiz ilk maçımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme