• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları – Kocatepe Gazetesi

Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri, Samsunspor’un 4’üncü kalecisi Hüsrev Kop ve Kuşadasıspor’dan Ceylan’ı takıma dahil ettiler Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri, Samsunspor’un 4’üncü kalecisi Hüsrev Kop ve Kuşadasıspor’dan Ceylan’ı takıma dahil ettiler. Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-beyazlı yönetim, giden 4 futbolcunun [&hellip]

Sandıklı Belediyespor'da transfer çalışmaları

Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri, Samsunspor’un 4’üncü kalecisi Hüsrev Kop ve Kuşadasıspor’dan Ceylan’ı takıma dahil ettiler

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri, Samsunspor’un 4’üncü kalecisi Hüsrev Kop ve Kuşadasıspor’dan Ceylan’ı takıma dahil ettiler. Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-beyazlı yönetim, giden 4 futbolcunun yerlerini de en kısa sürede doldurmak istiyor. Sandıklı Belediyespor’un Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Nihat Akdi de çalışmaların devam ettiğini ve Sandıklı Belediyespor’un ismine, kalitesine yakışır, başarılı futbolcuları araştırdıklarını söyledi. Akdi, “Sandıklı Belediyespor olarak bizler başarıya inandık. Yönetim olarak da takıma faydalı olabilecek futbolcuları araştırıyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede isimler netleşmiş olacak diye düşünüyorum” dedi.
2 futbolcu takıma katıldı
Sandıklı Belediyespor’da transfer çalışmaları kapsamında bazı futbolcuların kulübe geldikleri de öğrenildi. İki futbolcunun takıma katıldıkları ve takımla birlikte kampa gidecekleri bildirildi. Takıma katılan bu iki futbolcunun, teknik direktör Hakan Hayati Karaca tarafından ‘olur’ alması durumunda takımda kalacakları bildirildi. (Kocatepe)

Başka ayrılıklar olabilir

Sandıklı Belediyespor’da Mehmet Şıralı, Fatih Bayır, Sedat Cengiz ve Erol Topaloğlu geçen günlerde takımdan gönderilmişti. Bu futbolcuların yerini doldurmaya çalışan Sandıklı Belediyespor’da yeni ayrılıkların olabileceği de öğrenildi. Takımda eksik görülen 1-2 futbolcunun daha gönderilme ihtimalinin olduğu ve transfer görüşmelerini de bu doğrultuda yapıldığı kaydedildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme