• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Belediyesi’nden anlamlı tahsis – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi’nden anlamlı tahsis – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı ilçesinde yapılacak olan 112 Acil Servis İstasyonu için Belediye tarafından arsa tahsis edildi Sandıklı Belediyesi’nce daha önce Şehit Ahmet Yumak Anaokulu için 4120 metrekare, yeni bir Kapalıspor Salonu yapılması için 3 bin 530 metrekare, Mahrukatçılar sitesine cami yapılması için 2 bin 992 metrekare, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na 3 bin 530 metrekare yer tahsis [&hellip]

Sandıklı Belediyesi'nden anlamlı tahsis

Sandıklı ilçesinde yapılacak olan 112 Acil Servis İstasyonu için Belediye tarafından arsa tahsis edildi

Sandıklı Belediyesi’nce daha önce; Şehit Ahmet Yumak Anaokulu için 4120 metrekare, yeni bir Kapalıspor Salonu yapılması için 3 bin 530 metrekare, Mahrukatçılar sitesine cami yapılması için 2 bin 992 metrekare, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na 3 bin 530 metrekare yer tahsis edilmişti.
Sandıklı Belediyesi’nce 112 Acil Servis İstasyonu yapılması için İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne TMO’nun yanında 254 metrekare arsa tahsis edildi. İlçede 35 ada, 9 parsel de bulunan arsa İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne Belediye Meclisi’nde alınan kararla tahsis edildi. Sandıklı’da iki tane kurulması planlanan 112 Acil Servis İstasyonu için Askerlik Şubesi’nin arkasında ki yerin planlandığı daha sonra hazineye ait olan bu alanın tahsis edilmesi için Defterdarlık’tan onay beklendiği kaydedildi. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, ilçenin her geçen gün büyüdüğünü, çok önemli olan 112 Acil Servis İstasyonunun yapımı için Belediye olarak ilçe girişinde ki TMO yanındaki arsayı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis ederek üzerimiz düşeni yerine getirdik. İkinci istasyon için Sağlık Müdürlüğü ekipleri Askerlik Şubesi arkasında ki yeri beğendi. Bu yer maliye hazinesi. Bu konuda da Deftardarlık’tan izin bekleniyor. Bizler Sandıklı menfaati için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Sandıklı için hayırlı olsun.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme