• Haberler
  • Genel
  • “Sandıklı Belediyesi ilçe halkını cezalandırıyor”

“Sandıklı Belediyesi ilçe halkını cezalandırıyor”

Sandıklı MHP İlçe Başkanı Mehmut Tuğrul, Sandıklı Belediyesi’nin ilçe halkını cezalandırdığını iddia etti. Tuğrul, ilçe halkının temizlik ve ısınma hizmetlerinden yeteri kadar faydalanamadığını ve ilçede doğalgaz hizmetinin belediye tarafından yapıldığı imajı oluşturulduğunu ifade etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sandıklı İlçe Başkanı Mehmut Tuğrul yaptığı yazılı basın açıklamasında Sandıklı Belediyesi’nri sert bir dille eleştirdi.SANDIKLI HALKI HİZMETLERDEN [&hellip]

"Sandıklı Belediyesi ilçe halkını cezalandırıyor"

Sandıklı MHP İlçe Başkanı Mehmut Tuğrul, Sandıklı Belediyesi’nin ilçe halkını cezalandırdığını iddia etti. Tuğrul, ilçe halkının temizlik ve ısınma hizmetlerinden yeteri kadar faydalanamadığını ve ilçede doğalgaz hizmetinin belediye tarafından yapıldığı imajı oluşturulduğunu ifade etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sandıklı İlçe Başkanı Mehmut Tuğrul yaptığı yazılı basın açıklamasında Sandıklı Belediyesi’nri sert bir dille eleştirdi.
SANDIKLI HALKI HİZMETLERDEN MAHRUM BIRAKILDI
Tuğrul, “İlçemizde bu yıl kış mevsiminin önceki yıllara nazaran sert ve çetin geçmesi nedeni ile, Sandıklı Belediyesi, kötü şartları değerlendirip, planlı bir hazırlık yapmadığı için, halkımızın temizlik ve ısınma hizmetlerinden yeteri kadar faydalanamadığı, bahsedilen hizmetlerden İnsanımızı mahrum bıraktığı gibi, alternatif çözüm de üretemediği vatandaşlarımız tarafından bilinmektedir. Tabiri caizse, Sandıklı Belediyesi, Sandıklı halkını cezalandırmıştır.” dedi.
DOĞALGAZ HİZMETİ
BELEDİYE’NİN BAŞARISI DEĞİL
Hizmet eksikliklerinden hariç, Belediye’nin müteakip zamanlarda halkın hizmetine sunulması düşünülen, doğalgaz hizmetinin de kendileri tarafından yapıldığını öne sürdüğünük kaydeden Tuğrul, “Belediyenin başarısıymış izlenimi ve algısı oluşturup, hizmet aksaklıklarını gündemden düşürmek maksadıyla halkımızı yanıltma yolunu seçmiştir. Doğalgaz hizmeti Belediye’nin başarısı değildir. Doğalgaz hizmeti doğalgaz firması tarafından ihale edilir, hizmet bu ihalede belirtilen, idari ve teknik şartname esasları üzerinden yürütülür sürdürülür. Doğalgaz firması hizmet sunulacak yerin yani Sandıklımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet sunar.” ifadelerini kullandı.
BELEDİYE’NİN TEK İCRATI İŞÇİLERİ İŞTEN ÇIKARMAK
Tuğrul açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Doğalgazın gelmesi Belediye’nin başarısı mı? Sandıklı halkının algılaması güçlüdür, doğru ve yanlışı ayırır. Konu cümle halkımız tarafından bilinmektedir. Vatandaş olarak bizler, Belediye tarafından Sandıklımıza yapılacak hizmetlere destek olmayı ve başarılarından bahsetmeyi samimi olarak ifade etmek isteriz. Malesef Belediye’nin bir yıldır en büyük icratı, fedakar bir şekilde halkına hizmet eden Belediye işçilerimizi, bize göre yasal olmayan, gayrimeşru yollarla işten çıkartmak suretiyle onları aileleri, çocukları ile birlikte mahrum bırakmak olmuştur. Halihazır çalışan işçilerimiz de ‘Ne zaman işimden atılırım, ailemin, çocuklarımın geçimlerini nasıl sağlarım’ endişesi taşıdıkları için arzu edilen şekilde verimli ve sağlıklı çalışamadıklarını beyan etmektedirler. Bunu adı karda, kışta insanların ekmeği ile oynamaktır.”
DENİZ FENERİ
YARDIMLARINI
BELEDİYE
ÜSTLENİYOR
Sandıklı Belediyesi’nin imajının ciddi anlamda zedelendiğini vurgulayan Tuğrul, “Henüz üzerindeki şaibeler bitmeden, görevlilerinin, hayırsever insanlardan aldıkları paralarla alem yaptıkları kamuoyunda konuşulan, AKP güdümlü, Deniz Feneri Derneği’nin, ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımları, Belediye ile ortak yapılıyor gibi lanse edilmiye çalışılması ve Sandıklı Belediyesi’nin buna tenezzül etmesi, halk nezdinde Belediyemizin imajını zedelediği gibi gülünç duruma düşürmektedir. Yardımlar Deniz Feneri’nden, kime yardım verileceği Sandıklı Belediyesi’nden lütfen, Belediyemize yakışmıyor.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme