Sandıklı Belediyesi araç parkuruna takviye

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Belediye iş makinesi ve araç parkuruna vinç kazandırdı Göreve geldiği günden bu yana 16 iş makinesi ve aracı Belediye parkuruna kazandıran Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Sanjet ve Belediye çalışmalarında kullanılmak üzere kullanılmayan kamyonun üzerine vinç monte ettirerek iş makinesi ve araç parkuruna 15 tonluk vinç kazandırdı.Daha önce itfaiyede sulama [&hellip]

Sandıklı Belediyesi araç parkuruna takviye

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Belediye iş makinesi ve araç parkuruna vinç kazandırdı

Göreve geldiği günden bu yana 16 iş makinesi ve aracı Belediye parkuruna kazandıran Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Sanjet ve Belediye çalışmalarında kullanılmak üzere kullanılmayan kamyonun üzerine vinç monte ettirerek iş makinesi ve araç parkuruna 15 tonluk vinç kazandırdı.
Daha önce itfaiyede sulama aracı olarak kullanılan ve itfaiyeye gelen yeni araçlarla boşa çıkan kamyon üzerindeki tankerin yerine 15 tonluk vinç monte edilerek kazanılan yeni iş makinesi, Sandıklı Belediyesi’nin tüm vinç ihtiyaçlarında özellikle sıcak su ve soğuk su kuyularında kullanılacak. Kendisi sanayi sektöründe ülkenin sayılı firmalarından Elibollar Tarım Aletleri ve Ekol Dorse firmalarının sahibi olan Elibol, kullanılmayan kamyonun üzerindeki tankerin sökülüp vinç monte edilmesinde sanayicilikteki tecrübesini konuşturdu. Sıcak ve soğuk su kuyularının bakımı, tamiri, sökülüp-takılması, motor, pompa ve borularının indirilip kaldırılmasında, pano gibi ağır malzemelerin yüklenmesinde kullanılacak. Belediyenin vinç ihtiyaçlarının karşılanması için daha önce dışarıdan vinç kiralanırken, iş makinesi parkuruna yeni kazandırılan vinçle Belediye kira ödeme derdinden kurtulmuş oldu.
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “2 yıl gibi kısa bir sürede Belediyemiz iş makinesi ve araç parkuruna 16 araç kazandırdık. Kullanılmayan kamyon üzerine vinç koyarak yükleme ve kuyu çalışmalarımızda ki vinç ihtiyacımız giderdik. Daha önce bazı iş makineleri ve vinç dışarıdan kiralanıyordu. Bizler bu iş makinelerini ve araçları parkurumuza kazandırarak kiralama derdinden kurtulup, Belediyemizi iş makinesi ve araç sahibi yaptık. Belediyenin çarçur edilecek bir kuruşu bile yok.” dedi.

Bakmadan Geçme