• Haberler
  • Gündem
  • Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün 'Bedesten Projesi'ne 'Yılın Belediye Başkanı' Ödülü

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün 'Bedesten Projesi'ne 'Yılın Belediye Başkanı' Ödülü

Kayseri’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödül törenine, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, protokol üyeleri ve medya mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. BAŞKANLAR 19 DALDA YARIŞTIPrograma katılan milletvekilleri ve protokol mensuplarınınyaptığı konuşmaların akabinde ödül törenine geçilerek Türkiye çapında yapılan anket sonucunda 19 farklı hizmet kategorisinde ödül almaya hak kazanan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ödülleri verildi. [&hellip]

Kayseri’de geçtiğimiz günlerde düzenlenen ödül törenine, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, protokol üyeleri ve medya mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKANLAR 19 DALDA YARIŞTI
Programa katılan milletvekilleri ve protokol mensuplarınınyaptığı konuşmaların akabinde ödül törenine geçilerek Türkiye çapında yapılan anket sonucunda 19 farklı hizmet kategorisinde ödül almaya hak kazanan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ödülleri verildi.

UNUTULMAYACAK, DUA ALACAK, İZ BIRAKACAK İŞLER YAPMAK ÖNEMLİ
Konuyla ilgili olarak konuşan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, özetle şunları söyledi: “İlerleyen zamanlarda unutulmayacağınız, insanların hayır dualarını alacağınız, iz bırakacağınız işler yapmak, önemli. Allah’a şükürler olsun ki bizler de ilçemizi örnek olacak projelerle büyütmeye, daha konforlu bir kent haline getirmeye çalışıyoruz.”

DURMAK YOK, YOLA VE HİZMETE DEVAM

Başkan Mustafa Çöl, sözlerine şöyle devam etti: “Biz, şehir merkezinde, taşrada her alanda, sadece yasanın gerektirdiği işlerde değil, eğitimde, kültürde, sağlıkta her alanda gayretle çalışıyoruz, hizmet etmeye devam ediyoruz. Ben bu organizasyonu yapan ekibe, bizleri bu ödüle layık gören vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  AK Parti’nin  kurucusu ve Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Durmak yok, yola ve hizmete devam’ diyoruz.”

3 İŞ YERİNDEN 55 İŞ YERİNE
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından projelendirilen Bedesten’in 100 sene önce “Demirciler Çarşısı” olarak kullanıldığı, daha sonra atıl vaziyette ve ören şeklindeki mülkün içinde sadece 3 tane iş yeri varken, restore edilerek hizmete açılan bedestende 55 iş yerinin halkın hizmetine sunulduğu bildirildi.

60 ARAÇLIK OTOPARK, YALNIZ BİR İŞ YERİNDEN 7 BİN 500 TL AYLIK KİRA GELİRİ
Otopark sorunu çözmeye de yarayan Bedesten’in altında 60 araçlık otopark yapıldığı ve yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olan Sandıklı Belediyesi’nin yaptırdığı Bedesten’in içindeki 3 iş yerinden restorasyondan önce toplam 7 bin 500 TL aylık kira alınırken, restorasyondan sonra yalnız bir iş yerinden Sandıklı Belediyesi’ne aylık 7 bin 500 lira kira geliri sağlandığı bildirildi.

60 ARAÇ AYNI ANDA PARK YAPABİLİYOR

Bedestenin altında yapılan otoparka aynı anda 60 araç park yapabiliyor. Bedesten’in altındaki otopark, hem trafiğe faydalı oluyor, hem de Sandıklı Belediyesi gelir sağlıyor.

BAŞKAN ÇÖL, YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ İLE

Kentsel Tasarım Kategorisinde “Bedesten Projesi” ile Türkiye genelinde “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Ödül töreninde yaptığı konuşmada “Önemli olan unutulmayacak, hayırlı dua alacak, iz bırakacak işler yapmaktır” dedi.

Bakmadan Geçme