• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı artık kazanır mı? – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı artık kazanır mı? – Kocatepe Gazetesi

Eski Başkan İsmail Elibol'un alacaklarından vazgeçip takıma 270 bin lira bağışladığını açıklamıştı. Borç derdinden kurtulan Sandıklı bu hafta Orhangazispor karşısında puanlar arayacak Süper Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta 270 bin liralık borcundan kurtuldu. Eski Başkan İsmail Elibol, 'Kötü gidişi benden bilmesinler' açıklamasıyla 270 bin liralık alacağından vazgeçti. Bu hafta Bursa [&hellip]

Sandıklı artık kazanır mı?

Eski Başkan İsmail Elibol’un alacaklarından vazgeçip takıma 270 bin lira bağışladığını açıklamıştı. Borç derdinden kurtulan Sandıklı bu hafta Orhangazispor karşısında puanlar arayacak

Süper Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta 270 bin liralık borcundan kurtuldu. Eski Başkan İsmail Elibol, “Kötü gidişi benden bilmesinler” açıklamasıyla 270 bin liralık alacağından vazgeçti. Bu hafta Bursa temsilcisi Orhangazispor’a deplasmanda konuk olacak Sandıklıspor borçlarından arınmış bir şekilde sahaya çıkacak. Özellikle bu hafta çok şey beklenen Sandıklıspor kazanarak dönmek istiyor.
SANDIKLISPOR BU HAFTA KAZANIRSA
Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor-Ayvalıkgücü Belediyespor ve İstanbul Güngörenspor-FBM Makina Balçova Yaşamspor arasındaki oynanacak maç sonuçlarında ev sahibi ekiplerin kaybetme ihmali göz önüne alınırsa Sandıklıspor kazanıp 2 sıra yükselir. Bayburt Grup ÖİGS ve İstanbul Güngörenspor, Sandıklıspor’un puan bazında en yakın iki rakibi. Sandıklıspor’un 14 puanı varken iki ekibin 15’er puanı var. Sandıklıspor bu maçı kazanırsa düşme potasına veda edecek takımlardan olacak. Kaybederse düşme potasının sıcaklığını hissetmeye devam edecek.
TARAFTAR ‘KESİN
GALİBİYET BEKLİYOR’
Borcu kalmayan Sandıklıspor’dan başarı bekleyen taraftarlar deplasmanda uzun zamandır kazanamayan takımlarından galibiyet ve 3 puan bekliyor. Sandıklıspor da bu hafta kazanarak beklentileri boşa çıkarmak istemiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme