• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı Araştırmalar Sempozyumu başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Araştırmalar Sempozyumu başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Kaymakam Vekili Ahmet Yurtseven, Hüdai Kaplıcaları Termal Park Oteli’nin Toros Salonu’nda düzenlenen sempozyumda yaptığı konuşmada, Hakkari’deki hain saldırıda şehit düşen 24 askere Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi Ege Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sandıklı Kaymakamlığı ve Sandıklı Belediye Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen sempozyumun çeşitli alanlarda ilk olduğunu ifade eden Yurtseven, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu sempozyum Sandıklı [&hellip]

Sandıklı Araştırmalar Sempozyumu başladı

Sandıklı Kaymakam Vekili Ahmet Yurtseven, Hüdai Kaplıcaları Termal Park Oteli’nin Toros Salonu’nda düzenlenen sempozyumda yaptığı konuşmada, Hakkari’deki hain saldırıda şehit düşen 24 askere Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi

Ege Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sandıklı Kaymakamlığı ve Sandıklı Belediye Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen sempozyumun çeşitli alanlarda ilk olduğunu ifade eden Yurtseven, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu sempozyum Sandıklı için bir çok bi-linmeyeni ortaya çıkaracak”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş da Sandıklı’nın araştırmaya değer bir ilçe olduğunun anlaşılmasının kendisini mutlu ettiğini bildirdi.
Sandıklı’nın yararı için çıkılan yolda herkesin destekçi olması gerektiğini anlatan Toptaş, “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlçemiz halkı gördüğüm kadarıyla bu sempozyum konusunda fazla bilinçlendirilmemiş. Bu konuda onları bilinçlendirmek için hepimize görevler düşüyor. Herkes Sandıklı için üzerine düşen görevi yapmalıdır”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Sempozyum düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Mutluer de Sandıklı’nın coğrafi özellikleri ve arkeolojisiyle önemli bir konuma sahip olduğunu ifade etti. Konuşmalarından ardından “http://m.kocatepegazetesi.com/”70’lerde Sandıklı”http://m.kocatepegazetesi.com/” konulu kısa film gösterisi yapıldı. (AA)

Bakmadan Geçme