Sandıklı APP Store'de – Kocatepe Gazetesi

Tamamen Sandıklı Belediyesi'nin imkanlarıyla bilgisayar mühendisleri tarafından hazırlanan Sandıklı Belediyesi Cep Telefonu uygulaması, Andorid ve İphone telefonlar için yapılarak marketlerine gönderildi. Android’de yayınlanan program Appstore kaynaklı problem tarafından yayına başlayamamıştı.Sandıklı Belediyesi ve Appstore ile yapılan yazışmalar sonucu konu çözülerek “İphone” telefonlar için Appstore’da yayına başladı.Haberler, Cenaze ilanları, Bildirimler, Hava Durumu, Nöbetçi Ezcaneler, Şehir İçi Minibüslerin [&hellip]

Tamamen Sandıklı Belediyesi’nin imkanlarıyla bilgisayar mühendisleri tarafından hazırlanan Sandıklı Belediyesi Cep Telefonu uygulaması, Andorid ve İphone telefonlar için yapılarak marketlerine gönderildi. Android’de yayınlanan program Appstore kaynaklı problem tarafından yayına başlayamamıştı.
Sandıklı Belediyesi ve Appstore ile yapılan yazışmalar sonucu konu çözülerek “İphone” telefonlar için Appstore’da yayına başladı.
Haberler, Cenaze ilanları, Bildirimler, Hava Durumu, Nöbetçi Ezcaneler, Şehir İçi Minibüslerin anlık konumları olmak üzere birçok bilgiye ulaşılabilinen program pek çok Sandıklılı’nın ilgisini çekiyor.

Bakmadan Geçme