Sandıklı, Anadolu Üsküdar'ı konuk ediyor

Üç puanla tanışan Sandıklıspor bu hafta Anadolu Üsküdar 1908 Spor takımını konuk edecek Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor geçtiğimiz hafta Silivrispor deplasmanından galibiyetle dönerek 3 puanla tanışmıştı. 2014-15 sezonunun ilk üç puanını alan Sandıklıspor bu hafta Anadolu Üsküdar'ı da mağlup edip üç puan daha kazanarak çıkışı yakalamak istiyor. Ligde oynadığı 5 [&hellip]

Sandıklı, Anadolu Üsküdar’ı konuk ediyor

Üç puanla tanışan Sandıklıspor bu hafta Anadolu Üsküdar 1908 Spor takımını konuk edecek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor geçtiğimiz hafta Silivrispor deplasmanından galibiyetle dönerek 3 puanla tanışmıştı. 2014-15 sezonunun ilk üç puanını alan Sandıklıspor bu hafta Anadolu Üsküdar’ı da mağlup edip üç puan daha kazanarak çıkışı yakalamak istiyor. Ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet elde eden Anadolu Üsküdar takımı 1 beraberlik, 2 de mağlubiyetle 7 puan topladı. Rakip fileleri 2 kez havalandıran Anadolu Üsküdar takımı kalesinde de 4 gol gördü.
ANTRENMANLARA DEVAM
Sandıklıspor hafta sonu oynayacağı Anadolu Üsküdar 1908 Spor takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Kazanmak için sahaya çıkacak olan Sandıklıspor 3 puanı hedefliyor. Geride kalan 5 hafta toplamda 4 puan toplayan Sandıklıspor şampiyonluk yarışına dahil olmak için puanlar kazanıp yükselişe geçmeyi planlıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme