Sandıklı, Anadolu Üsküdar’ı konuk ediyor

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele veren Sandıklıspor, Anadolu Üsküdarspor’la yarın saat 15.00’te karşı karşıya gelecek Afyonkarahisar’ın 3. Lig’deki tek takımı olan Sandıklıspor, ligde bu sezonki 5’inci maçına çıkacak. Lige Siirtspor maçı galibiyetiyle başladıktan sonra inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Sandıklıspor, son olarak geçen hafta deplasmanda Kastamonuspor’a 5-1’lik skorla yenilmişti. Bu sonuçla taraftarlarını şaşkınlığa [&hellip]

Sandıklı, Anadolu Üsküdar'ı konuk ediyor

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele veren Sandıklıspor, Anadolu Üsküdarspor’la yarın saat 15.00’te karşı karşıya gelecek

Afyonkarahisar’ın 3. Lig’deki tek takımı olan Sandıklıspor, ligde bu sezonki 5’inci maçına çıkacak. Lige Siirtspor maçı galibiyetiyle başladıktan sonra inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Sandıklıspor, son olarak geçen hafta deplasmanda Kastamonuspor’a 5-1’lik skorla yenilmişti. Bu sonuçla taraftarlarını şaşkınlığa uğratan Sandıklıspor, 5’inci hafta maçında bu mağlubiyeti taraftarlarına unutturmak istiyor. Evinde ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Üsküdarspor’u ağırlayacak Sandıklıspor, bu maçın hazırlıklarını dün tamamladı. Bugün de küçük bir ter idmanı yapacak Sandıklıspor, yarın rakibinin karşısına üç puan için çıkacak. Sandıklıspor, saat 15.00’te başlayacak karşılaşma için taraftarlarından da tam destek bekliyor.

Abdullah Cemal dışında eksik yok

Anadolu Üsküdarspor’la karşı karşıya gelecek Sandıklıspor’da Kastamonuspor maçında kırmızı kart gören Abdullah Cemal dışında eksik futbolcunun bulunmadığı kaydedildi.

Golcülere büyük iş düşüyor

Sandıklıspor’un golcü futbolcuları Muhammet Akif Sevinç ve Yavuz Odabaşı, Anadolu Üsküdarspor maçında takımlarının en önemli gol silahı olacaklar. Beyefendi kişilikleriyle de ön plana çıkan futbolcular, Tekirova Belediyespor maçında birer gol atarak isimlerinden söz ettirmişlerdi. Şimdi de Anadolu Üsküdarspor maçında gol atmayı hedefleyen futbolcular, hocalarının görev vermesi halinde rakip defansı zorlayacağa benziyorlar.

“Taraftarımız yanımızda olsun”

Spor Toto 3. Lig’in ilk 4 haftasında iki galibiyet iki mağlubiyet alan Sandıklıspor’da Anadolu Üsküdarspor maçı hazırlıkları sürüyor. Kırmızı Şimşekler, rakiplerini bu önemli maçta yenerek geçen hafta alınan Kastamonuspor mağlubiyetini unutmak istiyorlar. Yönetim de bu amaçla çalışmalarını sürdüren takıma tam destek vererek taraftara da çağrıda bulundu. Sandıklısporlu yöneticiler, “Taraftarlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Tüm Afyonkarahisarlılara çağrıda bulunuyoruz. Bu önemli mücadele takımımıza tam destek verilmesini istiyoruz. 3. Lig’de mücadele eden bir takımız ve yeni kurulduk. Onca problemle uğraşıyoruz. Bu şartlarda çalışmalarını sürdüren takımımıza destek istiyoruz” dediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme